עבור לתוכן

JAVA תיבות דו שיח

Featured Replies

פורסם

יש לי תיבת דו שיח שהמשתמש צריך להכניס כמה ערכים: שם, תעודת זהות, כתובת וכו'

1. חובה להזין מספר תעודת זהות על-מנת לצרף את המשתמש לרשימה (אחר כך הוא יוכל לעדכן את שאר הפרטים)

איך אני בודקת שהוא מילא את השדה 'תעודת זהות'? איך אני מציגה לו הודעה שתופיע כל פעם שהשדה תז נשאר ריק והוא לוחץ OK לאישור הפרטים?

2. כדי להזין את הנתונים שהמשתמש הכניס, אם הוא לוחץ OK. מכיון שהמשתמש מכניס נתונים לתוך TEXTFIELD זה נקלט בתור מחרוזת אז אני צריכה את המספרים להפוך למספר באמצעות הפונקציה

Integer.parseInt(txt1.getText()); 

אבל זה לא עובד (את מה שהפונקציה מחזירה אני מציבה בתוך INT)

3. אם אני רוצה לעדכן את הפרטים של אחד האברים (נמצאים ברשימה) אני צריכה שיפתח לי חלון פרטים (כמו במקרה של הוספה) ויופיעו לי בו הפרטים הקיימים של האיבר . איך עושים את זה?

פורסם

1) את יכולה לבצע TRIM על txt1.getText() ולראות אם זה שווה ל"". אם כן, תשתמשי ב- JOptionPane.showMessageDialog(...).

2)תבדקי שאת מכניסה מספר שקטן מ- 2^16 אם את משתמשת ב- INTEGER רגיל. אם את משתמשת ב- unsigned integer לבדקי שזה קטן מ- 2^32. בכל מקרה, ת"ז עדיף לשמור כטקסט ולא כמספר, ולשמור בנפרד מספר משתמש שלא קשור לתעודת הזהות.

3) אחרי שמצאת את האיבר שאת צריכה, פשוט תשתמשי ב- txt1.setText(old_id_var) כדי לשנות את הערך של תיבת הטקסט.

פורסם
  • מחבר

1. מה זה TRIM?

2. הוא מעיר לי גם כשאני לא מכניסה שום מספר.

3. יש לי את האיבר שאני צריכה (אני בוחרת אותו מתוך LISTMODEL) איך אני מגיעה לערכים שהכנסתי בהתחלה? (צריך להפתח לי FRAME כמו להכנסת איבר חדש שבכל TEXTFIELD יש את הערכים שהכנסתי לו קודם) איך עושים את זה?

פורסם

1) פונ שמורידה רווחים.

2) את צריכה לשים את זה בTRY וCATCH.

3) אם נגיד a זה האיבר שמצאת, ויש לו DM בשם id אז את ניגשת אליו ע"י a.id(בהנחה שיש לך גישה אליו - PUBLIC מבחוץ או PROTECTED ממישהו שיורש אותו, או PRIVATE אם את ניגשת אליו מבפנים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים