פורסם 2007 בפברואר 418 שנים כן, אז כנראה הבחירה הראשונית שלך לא היתה טובה . לא, פשוט רציתי את הטוב ביותר (וכל כמה חודשים יצאו מעבדים חדשים).
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים חחח...אז אתה באמת זן נדיר . ברוב המערכות, השדרוג לא יהיה כדאי. זן נדיר? העלות לא היתה בשמים ולמכור את ה"ישנים" לא היתה בעיה (מעבדים בני מספר חודשים), אז למה לא?
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים כן בהחלט - נדיר. למה לא? ברוב המקרים הפסד כספי וכאב ראש בשביל תמורה לא גדולה.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים טוב... :-\ אז מעכשיו חוק לוגי חדש, אם אתה יכול לשדרג את המערכת בקרוב היא לא טובה.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים צודק באלף אחוזים...קניתי מחשב למשל לפני חודש..(מפרט בצד) ולשימושים שלי אני לא חושב שאני ישדרג משהו מינימום בשנה הקרובה...מקסימום כש/אם אני ישים ויסטה אני יוסיף עוד זיכרון...אבל אם אתה קונה מחשב שמראש אתה אומר לעצמך שיש משהו לשדרג אז לא שווה בכלל לקנות...לי יש E6300 ואני מרוצה עד הגג....מעבד מעולה וחזק..
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים זן נדיר? העלות לא היתה בשמים ולמכור את ה"ישנים" לא היתה בעיה (מעבדים בני מספר חודשים), אז למה לא? זה סוג של מחלה, אתה יודע ? קוראים לה : שידרוגיטיס
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים זה סוג של מחלה, אתה יודע ? קוראים לה : שידרוגיטיס כנראה, אבל עכשיו אני כבר לא יכול להרשות לעצמי את העלות של ה"שידרוגיטיס" שלי. :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.