עבור לתוכן

מה עדיף firefox או אקספלורר 7?

Featured Replies

פורסם

לא חזית בזמנו נהירה מפיירפוקס ל- IE אחרי יציאתו של IE7? כי בינתיים קורה ההיפך.

• תגובות 68
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא בדיוק אבל בערך. חזיתי (לפני קרוב לשנה) ששנתיים (נדמה לי) לאחר צאת ווינדוס ויסטה אחוז השימוש בפיירפוקס ירד לסביבות ה-5 אחוזים. מה שבטוח הוא ירד באופן ניכר. ומה שבטוח באלף אחוז, שאני מוכן להתערב על כמה כסף שכל אחד פה רוצה - זה שהוא לא יצמח מעל 15 אחוז (נדמה לי זה היה שיאו).

רוב האנשים על פיירפוקס היום לא מקנפגים כל היום תוספים. הם שם כי הם בדעה שהוא יותר מאובטח והם אוהבים כמה פיצ'רים מאוד בסיסיים שחסרו להם ב-IE6.

פורסם

מה שאני לא מבין זה איך אתה מסתדר עם IE6.

IE7 הוא שיפור אדיר לעומת IE6.

פורסם

אני לא מאמין שאני בכלל שומע שאלה כזאת

firefox2ya.gif

פורסם

FF

שאני מעלה את IE7 -הוא איטי אחושרמוטה עד שזה זז

ואיזה כיף זה ב-FF תוך שנייה באתר שאתה צריך וגם עולה מהר

פורסם

מה שאני לא מבין זה איך אתה מסתדר עם IE6.

IE7 הוא שיפור אדיר לעומת IE6.

אני כרגע עם מקסתון 1.5 - מאה אחוז תאימות לכל האתרים, וכל הפיצ'רים שממש מעניינים אותי. כשיצא מקסתון 2 גרסה סופית (חודשיים-שלושה) אשדרג לאקספלורר 7 בשביל שיפורים קלים שלעתים נדירות אני צריך כגון: זום יפה ותקין לתוך הדף (לקרוא משהו תוך כדי אכילה/מרחוק), או הדפסה יותר נוחה, ועוד כמה גימיקים מהאקספלורר ומקסתון החדש. בינתיים לא בוער לי. גם ככה האתרים שלא נראים מצוין על אקספלורר 7 לאט לאט משתפרים בזמן הזה, כי יותר חשוב להם להציג יפה ל-IE7 מאשר FF, כאשר מיקרוסופט מנצלת את המונופול שלה ודוחפת IE7 בכוח למשתמשים בעדכונים האוטומטיים.

פורסם

לא בדיוק אבל בערך. חזיתי (לפני קרוב לשנה) ששנתיים (נדמה לי) לאחר צאת ווינדוס ויסטה אחוז השימוש בפיירפוקס ירד לסביבות ה-5 אחוזים. מה שבטוח הוא ירד באופן ניכר. ומה שבטוח באלף אחוז, שאני מוכן להתערב על כמה כסף שכל אחד פה רוצה - זה שהוא לא יצמח מעל 15 אחוז (נדמה לי זה היה שיאו).

מה יקרה בעוד שנתיים? למה צריך להמתין שנתיים כדי שאנשים "יראו את האור"? FF 3 צפוי לצאת עוד השנה, IE 8 צפוי בעוד כשנה וחצי. לך תדע מה יקרה בעוד כל כך הרבה זמן.

אבל כרגע, נתח השוק של פיירפוקס בארה"ב כבר הגיע ל- 14% (יותר באירופה) והוא ממשיך לעלות למרות התחרות מצד IE 7:

Firefox's share of the U.S. browser market, says Johnston, is at 14%, and has continued to grow each of the last three months. "I thought that IE 7 might flatten Firefox's growth, but it's not taken a hit from IE 7. All the movement there has been internal, from IE 6 users upgrading," he says.

Another Web metrics vendor, Net Applications, confirmed the switch to IE 7 in its most recent data, and also noted the continued slide of IE overall.

According to Net Applications, Internet Explorer accounted for 79.6% of all browsers used in December 2006, a drop from the 80.6% during the previous month. Firefox's use, meanwhile, measured 14% in December, up from 13.5% in November. Also gaining ground in the last month of 2006 was Apple's Safari, which climbed to 4.2% from 4%, and Opera, which saw its share increase from 0.7% to 0.9%.

פורסם

אנשים לא יראו שום אור. אנשים פשוט יתעצלו להתקין דפדפן מעבר למה שהמחשב שלהם יבוא איתו, ולכן קישרתי בין ויסטה לבין שוק הדפדפנים. בדיוק כמו בימי IE4 העליזים, שם החטיפה היתה מדפדפן שולט (נטסקייפ).

אנשים אוהבים לנסות משהו חדש. גם IE7 על ויסטה, עבור משתמשים ממוצעים יהיה מספיק חדש/שונה מאשר פיירפוקס שהיה אצלם כדי שישתמשו בו קצת מטעמי סקרנות ובסופו של דבר יגיעו למסקנה שהם לא צריכים שום דבר מעבר לו.

פורסם

אל תהיו כאלה אנשים אז מקסימום תחכו יותר במאית השנייה שתעבירו דפים באקספלורר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים