עבור לתוכן

galaxy 1k האם צריך כבל מיוחד

Featured Replies

פורסם

האם לgalaxy 1000w צריך כבל מיוחד לחשמל או שאפשר להשתמש בזה של הספק הג'נרי הפשוט.

תודה.

פורסם

אתה שואל כדי לדעת או כי קנית?

אם קנית אז לא באו איתו כל הכבלים? אם אתה מתכנן לקנות משהו אני מניח שיש דברים עדיפים ולכן ציין תקציב ואת המפרט הנוכחי/עתידי

פורסם

איזה מפרט שלא יהיה לך, אתה לא צריך את הספק הזה, הוא אוברקיל גדול לכל מערכת ובזבוז כסף רציני.

פורסם
  • מחבר

ובכן קניתי והגיע היום ללא כבל , ואילו באנטרנט בבקורות ראיתי תמונות של כל האריזה בפנים ויש כבל , אולי זה כבל אמריקאי ולכן לא שמו לי . בכל מקרה השאלה לפניכם.

לגבי הצורך בו , החלופה היתה מבחינתי liberty 620w והיות ובמחשבונים שונים יצא לי שיתכן ואצטרך יותר מכך וגם ככה הליברטי זו הוצאה של 1100 שקלים אז העדפתי להוסיף עוד 490 שקל ו"ללכת על בטוח".

פורסם

אני חושב שהכבל יתאים,אבל אם קנית לא עדיף לדרוש כבל?

בכל מקרה,אני סקרן איזה מפרט יצא לך במחשובונים ש-620W זה גבולי

פורסם
  • מחבר

כעת הכל די פשוט אבל הייתי רוצה במשך השנים הקרובות לבנות משהו בסגנון הארבע ליבות שיצא מאוחר יותר אולי שני כרטיסים גרפיים ואולי אפילו שניים כפולים ושאוכל להוסיף 4-6 דיסקים קשיחים . לגבי השאר גם כן הייתי רוצה להשקיע אז כתבתי די בהרחבה ( במחשבונים) כדי להיות פתוח לאופציות.

תראה , פעם אחת שחישבתי הלכתי על הכי הרבה שאני יכול לדמיין ויצא לי משהו כמו 1400W אח"כ נרגעתי אז כתבתי יותר בצמצום אז יצא לי 750W.

פורסם

כי אני מאמין שהגזמת.

אבל SLI של R600 צפוי לצרוך 400W (בהגזמה) ומרובע לי עוד קצת...לדעתי ליברטי 620 היה צריך להיות מספק מאוד אבל החלטה שלך.

בכל מקרה,תתקשר לחנות ותבקש כבל,שילמת ואתה צריך לקבל

פורסם
  • מחבר

תודה.

פורסם

ה - THERMALTAKE TOUGH POWER 600W שעולה 690 ש"ח היה מחזיק לך את כל זה בקלות (גם ב - OC).

זה שיש ספקים אולטרה חזקים שמסוגלים לספק המון ואטים לא אומר שמישהו צריך אותם או יכול להתקרב לניצולם.

פורסם
  • מחבר

היו לי המלצות אישיות חמות דוקא על שני הדגמים הללו ביחס לדגמים אחרים שברמות גבוהות בדומה למה שהזכרת ולכן מבחינתי אלו היו האפשרויות.

אני אוהב מוצרים אכותיים מאוד ומקווה שלא אתאכזב . ( וסתם כך , אתמול עברתי על ביקורות דרך גוגל על המוצר והן בהחלט טובות ).

ועוד ענין שאנחנו לא כ"כ יודעים מה יהיה בעתיד ואם כעת אני רוצה כרטיס מסך איכותי והוא לוקח יותר מ150W ותכפיל אפי' בארבע ,וריבוי ליבות שלכאורה משמעותו יותר ויותר צריכת חשמל ואפשרויות הרחבה נוספות בשאר הרכיבים ואפשרות להינות ממנו גם במחשב הבא ולא רק בשנתיים - שלוש הקרובות אז זה לא נראה לי כ"כ מוגזם.

וגם כן שמחשבונים הראו שכן יש מקום לנצל את ההספקים האלו.

פורסם

יש דברים הרבה יותר איכותיים מליברטי 620. אבל - הקנייה של הגלאקסי נעשתה -תתחדש.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה.

פורסם

כבלי חשמל מסוגל בד"כ להעביר כמויות עצומות של הספקים

שימו לב שבד"כ גם במכונות כביסה ותנורי ספירלה (שלוקחים עד 2000W-3000W) יש בדיוק את אותו כבל באותו עובי ועם אותם גידים באותו עובי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים