עבור לתוכן

מחקתי קבצים חשובים! עזרה בלשחזר אותם בקשה

Featured Replies

פורסם

כרגע מחקתי בטעות כמה קבצים חשובים מאוד שהיו לי על שולחן העבודה ואז גם כמו דפוק מחקתי אותם מהסל מחזור ( :kopfpatsch::bash::kopfpatsch::screwy: :screwy:) . קיצר אני חייב איזו תוכנה או משהו שתעזור לי לשחזר אותם!!

לא איכפת לי אם היא תשחזר לי גם כל מיני זבל העיקר שמה שמחקתי יחזור! מחקתי את הקבצים לפני איזה חצי שעה ולא כביתי את המחשב מאז אם זה משנה.

אז מישהו מכיר איזו תוכנה שיכולה לעזור!?!?

תודה!

פורסם
  • מחבר

תודה. הורדתי את התוכנה הראשונה וניסיתי לסרוק איתה, אבל דבר ראשון רשום שם שבגלל שזה דמו אז הוא משחזר קבצים הנמוכים מ-60 קילו, ונראה לי שחלק מהקבצים שנמחקו היו קצת יותר גדולים. בכל אופן סרקתי איתו והוא מצא לי כל מיני קבצים מלפני מאה שנה אבל את מה שאני צריך הוא לא מצא!

בתוכנה השנייה יש בעיות בפתיחת הקובץ והתוכנה השלישית גם ניסיתי וגם היא מצאה כל מיני דברים ישנים אבל לא מה שאני צריך!

ראיתי שזה מסודר שם לפי תיקיות מה שהוא סורק, אז אם מחקתי את זה מהסל מחזור אני אומר לשחזר את הקבצים שהוא רושם לי בסל מחזור?? בלכ מקרה ניסיתי את זה וניסיתי לשחזר קבצים מהשולחן עבודה ולא הולך...........

אין איזו תוכנה אחרת שמאפשרת לשחזר קבצים גדולים יותר? או אין איזו אפשרות לסריקת קבצים שנמחקו מזמן מסויים?

אולי כדאי לעשות שחזור מערכת? הייתי מנסה את זה אבל אני פוחד שזה גם לא יעזור וגם יקטין אחרי זה את הסיכויים לשחזר את הקבצים (בגלל שבשחזור מערכת צריך להפעיל את המחשב מחדש)

דרך אגב כל הקבצים החשובים שלי היו בתיקייה אחת. ואת כל התיקייה מחקתי. אם זה משנה משהו

פורסם

R-STUDIO אמורה לעשות את העבודה בקלות אך היא לא חינמית.

פורסם
  • מחבר

טוב, השגתי עכשיו את התוכנה הזאת R-STUDIO (איכשהוא...) וגם היא לא כל כך עוזרת!!!

אולי אני לא מחפש במקום הנכון, איפה אני אמור לחפש??? בשולחן העבודה?

עשיתי פה חיפוש וראיתי באיזה נושא שאמרו שאם נמצאים כמה קבצים בתיקייה ומוחקים את התיקייה הסיכוי לשחזר הוא קטן, יכול להיות בגלל זה??

פורסם

אמרת שרוקנת את סל המחזור, לא? אז זה יושב בתיקיית הדאתא של סל המחזור שהיא תת-תיקייה עם שם ארוך כזה בתוך C:\Recycler או C:\Recycle

חפש שם.

פורסם

חפש את התוכנה Recover my files. התוכנה שוקלת 15mb ויעילה מאד מניסיון.

פורסם
  • מחבר

אמרת שרוקנת את סל המחזור, לא? אז זה יושב בתיקיית הדאתא של סל המחזור שהיא תת-תיקייה עם שם ארוך כזה בתוך C:\Recycler או C:\Recycle

חפש שם.

נו חיפשתי שם מלא בכל התוכנות ולא מצאתי.

חפש את התוכנה Recover my files. התוכנה שוקלת 15mb ויעילה מאד מניסיון.

ניסיתי גם אותה ואני מוצא בה אותם דברים כמו בכל שאר התוכנות. אני לא מבין את זה כל התוכנות משחזרות בדיוק אותם קבצים (בעיקר אני רואה שם קבצי tmp וקבצי תמונה) אבל דווקא לא מה שאני צריך!..... :'( :'( :'(

טוב יאללה נראה לי שהתייאשתי כבר, תודה בכל אופן על העזרה..............

פורסם

למה יובלות?אצלי סרק תוך כמה שעות בזמנו (היה 120 גיגה,אם יש לך טרה אז אכן יקח זמן).

פורסם

ניסיתי גם אותה ואני מוצא בה אותם דברים כמו בכל שאר התוכנות. אני לא מבין את זה כל התוכנות משחזרות בדיוק אותם קבצים (בעיקר אני רואה שם קבצי tmp וקבצי תמונה) אבל דווקא לא מה שאני צריך!..... :'( :'( :'(

טוב יאללה נראה לי שהתייאשתי כבר, תודה בכל אופן על העזרה..............

נראה לי שטעית באפשרות הסריקה. נסה 'Complete format recover', יש לך אפשרות לחפש דברים ספציפיים כמו למשל כאלו עם סיומת AVI וכו'.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי הכל. מה נראה לך שאני סתם מתייאש כל כך מהר? נכנסתי לכל אפשרות בכל התוכנות וניסיתי כל מיני סריקות עם פילטרים ועם כל מה שיש. אבל דווקא את מה שהיה התיקייה הזאת משום מה אני לא מוצא...

פורסם

יש מצב ששיחזרת כמה קבצים שהתוכנות מצאו על אותו דיסק שממנו מחקת?אולי זה נכתב על המקום בו היו הקבצים הרצויים? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים