עבור לתוכן

מחפש תוכנה שמורידה קבצים יותר מהר..

Featured Replies

פורסם

מחפש תוכנה שמוריד קבצים יותר מהר ולמשל אם המחשב נכבה אז התוכנה משהה את ההורדה וכאלו דברים..

תודה,

דניאל.

פורסם

זה קצת WAREZ אבל בעיקרון: SABABA DC

פורסם

WARAZ ואתה ממליץ בכל זאת?

בכל מקרה,אני לא בטוח שמדובר בווארז. השאלה אם הוא מתכוון לתוכנה בסגנון של אימיול או תוכנה שהיא בעצם "מנהל הורדה" שפה מדובר על הורדות של תוכנות וכו' מהאינטרנט עצמו..

פורסם

ברור שהוא מדבר על מנהל הורדות, אחרת הוא היה מציין "תוכנה שמורידה קבצים יותר מהר ממה?"

וגם ככה אין תוכנה בסגנון אימיול שלא יודעת לעשות pause/resume :)

בכל מקרה - Flashget זו התוכנה!

גם Getright לא רעה.

ואם בכל זאת דיברת על torrent - לך על utorrent, מהירה וטובה

ולא , זה לא WAREZ, מה שאתה מוריד איתה זה כבר עניין שלך. למען האמת אף אחת מתוכנות השיתוף החינמיות לא יכולה בחיים להיות warez.

זה הכל תלוי בשימושים האישיים של המשתמש ועל זה הוא לא דיבר. גם אם הוא מוריד איתה warez זה לא עושה את התוכנה עצמה ל-warez.

פורסם

אני מסכים עם SyndromE.

Flashget ו-Getright הן טובות, ו-uTorrent היא מעולה. אני השתמשתי גם ב-Download Accelerator Plus - תוכנה מצויינת, אבל בינתיים אני לא צריך מנהל הורדות. אני מוריד קבצים באופן טבעי :)

אם אתה גולש ב-Firefox אז תוריד FlashGot. היא מכוונת שכל הורדה תורד ע"י תוכנת ההורדה שאתה משתמש בה (היא תומכת בהרבה תוכנות), ויש גם אפשרות של הורדות מרובות בהקלקה בודדת, פילטרים וכדומה.

עוד טיפ למשתמשי FIREFOX:

יש הרחבה "DownThemAll!" שהיא מנהל הורדות מובנה לתוך FIREFOX וכך לא צריך תוכנה נוספת. היא כמו איחוד FlashGot ומנהל הורדות בתוך הדפדפן. מומלץ הייתי אומר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים