פורסם 2007 בינואר 2918 שנים שלום לכל הגולשים של HWZONEנתקלתי לא מזמן בבעיה שקשורה למסמך PDF. כשאני מנסהלהדפיס את המסמך מתקבלת אצלי הודעה (תמונה מצורפת)שאומרת שאני לא יכול להדפיס את המסמך הזה. ניסיתי גם באקרובטוההודעה היתה פחות או יותר זהה. עם מסמכים אחרים לעומת זאתלא היתה לי בעיה להדפיס אותם.מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל להדפיס בכל זאת את המסמך?אשמח לתגובות ולעזרה כי זה נורא חשוב בשביליבתודה מראש.ניר[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים זוהיא הגנה למניעת הדפסה.אתה יכול לצלם את המסך.ואז להדפיס את הקובץ שבו שמת את הצילום.בטח יש גם דרכים מתוחכמות יותר לעקוף את המכשול.
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים מחבר כן אבל זה מסמך ארוך (900 עמודים!!!) יש דרך יותר יעילה בכל זאת להדפיס את המסמך? נ.ב תודה על ההתעניינות
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים pdf password remover 2.5: http://www.verypdf.com/pwdremover/index.htm אני מצטער שאין לי תוכנה חינמית להמליץ עליה.
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים מחבר זה בסדר. מצאתי כבר תוכנה בשם GETPDF ENCRYPTER DECRYPTER . לקח לי משהו כמו חצי יום עד שמצאתי אותה. והיא לא תוכנה חינמית אגב, לא נורא, מצאתי כבר תשיטות להשתמש בה בכל מקרה. אז תודה לכל הגולשים שהגיבו ואפילו הציצו לראות את ההודעה שלי תודה על האיכפתיות וההתעניינות על הניסיון לעזור אתם ממש אחלה פורום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.