פורסם 2007 בינואר 2918 שנים DELL INSPIRON XPS M1210C2D T7200 2.0GHZWIN HOME12"2GB, DDR2 533MHzDVDs/CDs +/- RW120GB 5400RPM בטריה 85WHRWIRELESS+BLUTOOTHעכבר אופטי1704$עם 3 שנות אחריות+ אחריות נגד נפילות ונזילותמה שחשוב לי מאוד בנייד הזה זה שיהיה קליל במשקל ולא יהיה יותר מדי חםבחרתי בDELL בגלל האחריות היוצאת מן הכלל שלהםאם יש למישהו מודל אחר יותר טוב או אותו דבר אבל יותר זול אני ישמח לשמועתודה [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים מחבר אני לא מבקש שתמליצו ליאני רק רוצה לדעת איך הנייד שראיתיכבר נתתי מחיר שם
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים עדיין יהיה נחמד לראות כותרת שעונה לחוקי הפורום, כמו שביקשו ממך, לא משנה אם זה המלצה או משהו אחר.כמו "dell m1210 ב 1704$ , דעות והצעות אחרות ?" או כל כותרת אחרת שתתאים במקרה הזה, תבחר לבד.בקשר ללפטופזה בערך הלפטופ שלי, קניתי ממש לא מזמן (מפרט מדוייק לשלי אפשר לראות בצד במפרט המחשב, בסוף למטה יש לינק ללפטופ)(ויש בלוטות' למרות שלא מוזכר במפרט עצמו)הוא פנטסטיאני מציע שתשדרג את הדיסק הקשיח ל7200RPM אם זה לא יקר לך מדיהנה מה שכתבתי עליו לא מזמןhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=202426.msg2009304#msg2009304אני אומר שאתה חייב לראות מסך 12" רחב לפני שאתה קונה, זה בהחלט לא מתאים לכל אחדאישית אני מאוד אוהב אותו, זה בדיוק מה שחיפשתי.אתה מוזמן לשאול לגביו כל שאלה, אם אוכל אענה לך.(אגב, אני הכי מתלהב מהמצלמה שלו, יש לה בתוכנה שמגיעה איתה פיטצ'ר של face tracking והיא יכולה להלביש לך (המצולם) כובעים ומשקפי שמש ועניינים שונים על הפנים, וזה זז ביחד איתך, מחשב ב 10K, ואני מתלהב מהשטות הזאת... אחח)
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים אני אומר שאתה חייב לראות מסך 12" רחב לפני שאתה קונה, זה בהחלט לא מתאים לכל אחד זה לא מתאים לאנשים עם בעיות ראיה, זה נראה קטן בהתחלה, אך מתרגלים לזה ציקצק.. וכמובן שרצוי לראות לפני שקונים אני כבר מספר שנים מסתובב רק עם ניידים בעלי מסך 12, לא מסוגל לגעת ביותר מזה. וגם כמה ידידים שלי, בהתחלה אמרו שזה קטן, ולאחר שהחליפו את הנייד 14" שלהם, התרגלו מהר מאוד. בכל מקרה, יש לי את ה Dell 700m, שהוא ה"אבא" של הנייד הזה (גם מסך 12" ובעל אותה צורה פיזית, אך הדגם הקודם ללא מעבד C2D). אוכל להמליץ עליו בחום. לו הייתי קונה חדש, הייתי לוקח את ה DELL הזה, סוני SZ (שהמחירים שלו מתחילים רק ב 1600 דולר למפרט הבסיס..) או ASUS 12" שגם נחשב ללא רע. או כמובן IBM עם סדרת ה X שלהם (שהיה לי בעבר מספר כאלה), אך להם מספר חסרונות בתוך מחשב שמשמש גם למולטימדיה, ובתור בחור צעיר יחסית ולא איש עסקים, הייתי נמנע מהם. בכל מקרה, אוסיף ואומר שלדל _אין_ אחרויות בארץ כי היא אינה בינלאומית..
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים מחבר בסדר הכותרת עכשיו?אוקי תודה על התגובותקידני סטוןתאמת זה בעיקר הסיבה שאני מעונין בוהוא קטן מאוד לא שוקל הרבה בכלללא מתחמם בכלל ויחסית הוא די חזקוכמובן האחריות של DELL שאם יורשה לי לומר בחיים שלי לא ראיתי אחריות כזאת (על כל מוצר שקניתי בחיים שלי-לא רק במחשבים) בקשר לHD 7200 שאמרת צריך להוסיף עוד איזה 100 ומשהו דולר ודיסק הוא רק של 100GBזה יותר קטן וזה גם מתחיל להיות לי קצר יקרגם ככה 1700 זה הרבה כסף ואני צריך לשכנע את ההורים שלי שיעזרו ליאם אתה מחפש נייד למשחקים אז תשדרג את הכרטיס מסך שלך כי הוא של אינטל...לא אני בכלל לא מחפש משחקיםמקסימום שיפעיל סוליטר אני לא צריך יותריש לי את ה מחשב שלי בבית בשביל המשחקיםיותר חשוב לי שיהיה נייד מאוד דרך אגב המתחרה השני שראיתי שנוראאאאאא אהבתי זה ה SONY VAIO TXוואווווווווווווווופשוט מדהיםהוא כל כך קטן וכל כך יפה לא שוקל כלום לא מתחמםכל הCHASIS שלו עשוי סיבי פחמן (הכל לא רק חלקים מסוימים)אבל2 המינוסים שמונעים ממני לקחת אותו רציני הםא. אי אפשר לשדרג אותוהוא בא עם מעבד קור סולו 1.2GHZ שזה לא הכי יחסית ל C2D 2.0GHZזכרון 1GB (הדגם עם ה 2GB עולה הון)ו ב. האחריות לא יודע איך האחריות של סוניאבל אין על האחריות של DELL
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים בכלל לא. יש גם דגם עם מעבד U2500. קליל להחריד, מהיר להחריד. 5 שעות סוללה. יפה ומסיבי. פשוט תענוג. הייתי מספח אותו לעצמי במקום ה-Tablet שלי, אבל כמה אני יכול להיות חזיר
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים שוב, סוני SZ, גם על סף ה-2 קילו, מפרט עם מעבדי C2D וכו'. מסכי 13.3" (ועדיין שומר על אותו משקל כי הם מסיבי פחמן) אבל הרבה כסף הסוני TX מבחינתי לא היה כלכך ריאלי.. ושוב, לדל האחרויות הבינלאומית לא תקפה בארץ, מנסיון (כבר היו לי מספר מחשבי דל, אף אחד לא נזקק לתיקון, אבל בררתי ליתר בטחון). גם היה לי חבר שכן קנה בארה"ב, וכן נזקק לאחרויות למרות שהמחשב היה בן חודש, ונאלץ לשלם עבור תיקון.
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים הסוני יקר להחריד, אבל חסרון מהותי לדעתי הוא זמן הסוללה שלו שאמור להיות קרוב יותר לשלוש שעות מאשר 5-6 של ה-HPץ
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים יש לסוני סוללה סטנדרטית של 6 תאים, אמורה להספיק ל 5-6 שעות במצב STAMINA, כלומר מצב חסכון, דווקא זה הזמן שיתקבל בשימוש סוללת 8-9 תאים על ה DELL...אני לא מכיר כמובן את HP בשביל להשוות.אבל כן, יקר, משהו כמו 19 אלף שקל בארץ למפרט שאני הייתי חושק בו.. (וזה לא הכי יקר מסתבר..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.