עבור לתוכן

האם הספק הג'נרי שלי יחזיק? + מס' שאלות כלליות

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה תראו במפרט של המחשב שלי את הספק כוח הוא ביחד עם המארז ויש לי שאלה:

האם הספק הזה הוא טוב כדי להחזיק מחשב כמו שבמפרט?

פורסם

לפי מה שהבנתי הספק גנרי?אז אי אפשר לדעת.צריך לבדוק אם מולטימטר מה המתחים שהוא מוציא במסילות השונות וכ"ו.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איזה ספק זה אני לא קניתי אותו בנפרד או משהו הוא בא עם המארז..

פורסם

לכן אמרתי שהוא כנראה גנרי.יש לך בעיות כלשהם איתו?ריסטים,תקיעות במשחקים וכ"ו?כעיקרון עדיף בהרבה ספק לא גנרי אבל אם זה לא עושה שום בעיה :nixweiss:

פורסם

שנה בבקשה את הכותרת לאחת יותר אינפורמטיבית.

הספק שלך ג'נרי. אם הוא מחזיק לך את המפרט הרווחת. כל יום הוא יכול "ללכת לעולמו" וכל הפסקת חשמל מסכנת אותו מאוד.

אם יש לך קצת כסף בצד FSP 350GLN יהיה פיתרון נהדר וזול (185 ש"ח)

פורסם
  • מחבר

תשמע אני יהיה מוכן להשקיע יותר אולי עד 300 שח אתה יכול לתת לי איזה ספק טוב עד 300?

אני מתכוון לקנות את הספק מהחנות k.s.p שממנה קניתי את המחשב והם גם ירקיבו לי אותו...

אה ושמע אחי עם הספק ילך לעולמו הוא יכול לקחת איתו עוד כמה חלקים ?

sashaefi שמע אחי המחשב לפעמים שאני כזה מוריד משחק למגש מערכת ואז שאני חוזר אליו אחרי כמה שניות המשחק נתקע קצת ואחרי עוד כמה שניות המשחק חוזר לתפקוד רגיל אבל זה חשבתי שזה בעיה כמו שכתבתי כאן : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234580.0

תודה לכם אשמח עם תענו לי על השאלות האלה..

פורסם

זו תהיה הפעם האחרונה לפני אזהרה - שנה את הכותרת ככה שתכיל את תמצית השאלה/תהיה יותר אינפורמטיבית.

בכל מקרה,אם מדובר על המפרט שלך שמופיע בצד,FSP 350GLN שעולה 185 ש"ח כפי שציינתי קודם יהיה מעל ומעבר.

מ-KSP אין ספק נורמאלי בתקציב שלך לצערי והכי טוב שאני יכול לחשוב זה לבקש מהם שיזמינו לך 400TRT של HEC שצרי לעלות לך בטח 270

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה אליך בתור אחד שמבין בספק שלי: עם הספק ילך לעולמו הוא יכול לקחת איתו עוד כמה חלקים ?

והאם תוכל למצוא לי קישור של הספק שאמרת לי ה FSP 350GLN מכאן : http://ksp.co.il/hmain.php בקטלוג החלקים

תודה רבה..

פורסם

כאשר ספק כוח הולך זה בהחלט אפשרי שהוא יקח איתו עוד מס' חלקים.

דבר שני,אין את הספק המדובר מ-KSP.

כבר ציינתי שאין ב-KSP ספקים טובים בתקציב שלך. לצערי הספקים האיכותיים אצלם מתחילים ממחיר של 400 ש"ח בערך.

אם אתה ממש חייב מ-KSP אז בקש מהם שיזמינו לך 400TRT של חברת HEC שיהיה נחמד מאוד.

אם אתה יכול לקנות את הספק במקום אחר יש חנות ששמה TMS (חפש בגוגל) שם יש את ה-FSP 350GLN המדובר שיהיה גם זול יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים