עבור לתוכן

X-Fi XtremeMusic - טוב או רע?

Featured Replies

פורסם

חשבתי לקנות את הX-Fi XtremeMusic ככרטיס הקול הבא שלי.

אבל לפי הביקרות שקראתי באתר, הX-Fi XtremeMusic הוא לא כרטיס וטוב והכרטיסים של Creative הם לא על רמה.

http://hwzone.co.il/reviews/xfi/8/

"עדיין כדאי להתרחק מהכרטיסים של Creative. כרטיס איכותי מבית Emu, M-Audio, ESI וחברות שכמותן יהווה פתרון טוב יותר."

אני יודע שהרמקולים של Creative טובים מאוד, וחשבתי שגם קרטיסי הקול שלהם.. האם אני באמת טועה או שהביקורת טועה?

תודה!

נ.ב. כתוב בביקרות כי הכרטיס אינו טוב ב"סטריאו", למה הכוונה?

• תגובות 59
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה אתה צריך מהכרטיס? משחקים? סרטים? מוזיקה? לאילו רמקולים תחבר את זה?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

רמקולים Creative T7900 7.1

מוזיקה ומשחקים. זה כל מה שאני רוצה.

הביקרות עושה הרבה רעש בקשר לאיכות המוזיקה של הEMU ואומרת כי הX-Fi אינו מתקרב אליה. האם זה באמת נכון?

פורסם

אם אתה מוכן להשקיע 700 שקל אפילו שכתוב לך בפירוש שלא שווה להשקיע שיהיה לך בכיף

חוץ מזה, מהנסיון שלי עם קריאייטיב, הם לא משו משו.

פורסם

אני חושב ש Audigy 4/ Audigy 2 ZS יספיקו.

חבל על הכסף.

פורסם
  • מחבר

אני חושב ש Audigy 4/ Audigy 2 ZS יספיקו.

חבל על הכסף.

לפי הביקרות הEMU טוב מאוד למוזיקה, וזה חשוב לי.

פורסם

כן, אבל ברמקולים האלה ההבדל יהיה זניח.

ה EMU עולה יותר מהרמקולים האלה.

כלל האצבע לגבי קניה של מערכת אודיו הוא להשקיע את עיקר התקציב ברמקולים. (האחוזים משתנים)

אם אתה כל כך רוצה איכות במוזיקה תקנה כרטיס של ESI או M-Audio.

למרות שלא נראה לי שההבדל מ audigy 2/4 יהיה גדול- אבל אין לי מספיק נסיון כדי לקבוע.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל ברמקולים האלה ההבדל יהיה זניח.

ה EMU עולה יותר מהרמקולים האלה.

כלל האצבע לגבי קניה של מערכת אודיו הוא להשקיע את עיקר התקציב ברמקולים. (האחוזים משתנים)

אם אתה כל כך רוצה איכות במוזיקה תקנה כרטיס של ESI או M-Audio.

למרות שלא נראה לי שההבדל מ audigy 2/4 יהיה גדול- אבל אין לי מספיק נסיון כדי לקבוע.

מה? מה זאת אומרת "ברמקולים האלה ההבדל יהיה זניח"? חשבתי שהם הכי טובים של Creative..

גם הX-Fi עולה יותר מהרמקולים בגרסת ה Elite Pro שלו, ובכל מקרה אני מצאתי את הEMU ב150 דולר בארה"ב וזה ממש לא יקר.

שמעתי אבל שהEMU נחשב לכרטיס "מקצועי" למי שרוצה להקליט מוזיקה, אבל אם האיכות שלו כל כך הרבה יותר טובה, לא שווה להשקיע את ה150 דולר?

ועוד דבר, הלא הX-Fi אמור להיות היורש של ה-Audigy?

פורסם

א. הרמקולים האלה הם לא הכי טובים של Creative

ב. הכל תלוי במטרה שלך אם זה למוזיקה אז עדיף את הEMU ודומיו אם זה משחקים וסראוונד עדיף את ה X-Fi

ג. יכול להיות באמת שאודיג'י 2\4 יספיק לך

פורסם
  • מחבר

הם אולי לא הכי טובים אבל הם לא רעים. הדבר היחיד שטוב יותר זה הGigaWorks.

אני לא יודע מה לחשוב בקשר לEMU. אני חושב שהוא באמת טוב יותר במוזיקה אבל הוא באמת רק למקצוענים שצריכים אותו ליצירת מוזיקה.

אז אולי אני צריך לוותר קצת על איכות המוזיקה ולהבין שאני לא צריך להרגיש רע שאני לא קונה משהו מקצועי - הרי גם אין לי מדפסת שמדפיסה באיכות של פוסטרים..

אבל אם אני כבר מוציא כל כך הרבה כסף על כרטיס קול שאני לא ממש צריך (יש לי לוח אם 680i עם צ'יפ קול מצויין על הלוח, רק שהוא לוקח מהביצועים) ועוד שהוא לא הכי טוב. אם אני משקיע, אז למה לא הכי טוב? אבל שוב, זה כן הכי טוב לאנשים שהם לא מקצועיים. וזה לא כאילו שאפשר להשתמש בEMU למחשב רגיל כי הוא לא תומך במשחקים..

אז למה לא מייצרים כרטיס למשחקים שהוא ברמה של כרטיס מקצועי, כי אין לזה שוק? זה מעצבן.

פורסם

אתה לא צריך שום דבר מעבר לאודיג'י מבחינת איכות סאונד, לא תרגיש שום הבדל עם הקופסאות אשל האלה של קריאטיב.

אם אתה רוצה מקסימום ביצועים במשחקים תקנה את ה-X-Fi, אם לא תקנה אודיג'י. ה-EMU בכלל אל בכיוון שלך.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אז אם אני לא רוצה משחקים, לקנות את ה אודיג'י?

אבל אז לא יותר כדאי לקנות את הEMU אם אני לא רוצה משחקים?

פורסם

EMU יעלךה לך הרבה יותר, יתמוך רק ב-2.1 ולא תשמע איתו שום שיפור. למה לקנות אותו? סתם להגיד שיש לך אותו?!

לי יש אותו עם מערכת סטריאו וזה נשמע מעולה, אבל למערכת סראונד אנאלוגית כמו אצלך לא הייתי קונה אותו בחיים.

Anatoli.

פורסם

לאנטולי יש נטיה להגזים עם הביקורתיות שלו כלפי ציוד "קופסאות אשל" אודיו לרמה ביתית נמוכה.. אל תקחו כל מה שהוא אומר כפשוטו, ילדים.

פורסם

לי יש Audigy2 ZS והוא מצויין בכל התכנים שאני מפעיל אותו אם זה סרטים, מוסיקה ומשחקים. אגב הוא עובד אצלי עם רמקולים של אלטק לנסינג MX5021 אם מישהו מעוניין לדעת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים