עבור לתוכן

מה עדיף? CM ammo533 או 534?

Featured Replies

פורסם

מה עדיף? מה יותר איכותי ויותר שקט?

לאחר זיכוי של הספק שתי המארזים מגיעים לאותו מחיר בערך של 400-430 ש''ח.

תודה לעוזרים,אופיר.

פורסם

שניהם איכותיים מאוד. 534 יכול להכיל 3X120 אם אני לא טועה. היתי הולך עליו (גם מבחינת מראה הוא מועדף עליי,אבל זה עניין אישי)

פורסם
  • מחבר

מה לדעתך יהיה יותר שקט ויעיל מבחינת הטמפרטורות?

פורסם

אני בספק אם יהיה הבדל,שניהם איכותיים ומקוררים היטב

פורסם
  • מחבר

אז מבחינת איכות הם אותו דבר מה שקובע זה רק הטעם שלי ומה אני יעדיף לקנות מבחינת היופי..?

פורסם

פחות או יותר כן

פורסם

ב-AMMO יש אפשרות למאוורר גג

אמנם קטן יותר אבל זה מקום דיי אסטרטגי למאוורר

פורסם
  • מחבר

את האמת לפי מה שאני חשבתי אז עדיף לי ללכת על ה533. הוא גם יותר מעוצב יפה מבחינתי..

וגם האופציה הזאת של המאוורר גג נשמעת בכלל לא רע..

תודה על העזרה חבר'ה ושבת שלום ;)

פורסם

ב-AMMO יש אפשרות למאוורר גג

אמנם קטן יותר אבל זה מקום דיי אסטרטגי למאוורר

חידשת לי ליאור, עוד סיבה להמליץ עליו.

האם לדעתך ה - 533 עם כל המאווררים שלו: 2*120 + 1 בגג (92 או 80 ?) יהיה מאוורר יותר מה - 534 עם 2X120 + 120 בדלת ?

פורסם

צריך להיות.

דלת זה לא מקום מי יודע מה לקירור,ואני מאמין שזה בעיקר משפיע על קירור הכרטיסי מסך וכו'

ד"א,בביקורת שראיתי רשום שאומנם יש פתחי איורור רבים בגג אבל אי ןאפשרות להתקין מאורר. אני חושב שזה אולי לא מתוכנן למאורר אבל בהחלט אפשר להוסיף שם אחד

פורסם
  • מחבר

יש ספקים מסויימים שלא מתאימים ל533?

עוד משהו,שמתי לב שב534 יש תעלת איוורור למעבד.. הדבר הזה באמת מועיל או שאפשר להוריד אותו?

פורסם

צריך להיות.

דלת זה לא מקום מי יודע מה לקירור,ואני מאמין שזה בעיקר משפיע על קירור הכרטיסי מסך וכו'

ד"א,בביקורת שראיתי רשום שאומנם יש פתחי איורור רבים בגג אבל אי ןאפשרות להתקין מאורר. אני חושב שזה אולי לא מתוכנן למאורר אבל בהחלט אפשר להוסיף שם אחד

יש לי מאוורר בדלת שמוריד לי 6 מעלות של המעבד, והוא פועל רק על 5V....

פורסם

גם לי יש מארז לא מי יודע מה מאוורר והמאוורר בצד מציל אותי.. במאמץ אני שם את היד לידו ואני מרגיש שהוא פולט חום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים