עבור לתוכן

מארזים+ספק בסדר גודל של 250-300

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מספר מחשבים מבוססי AMD 65W ועם כרטיס מסך מובנה, כולם הם משרדיים בבסיסם חלק עם קריצות לכיוון המשחקים והעיבוד הגרפי.

כרגע בהצעה שקיבלתי המארזים הם קומפיוקייס מדגם 6K60, רציתי לדעת אם יש צורך אמיתי לשדרג את זה ל 6C60 (מאוורר 120 לעומת 90 ומארז גבוה יותר)?

כמו כן אחד מהם הוא משרדי לגמרי ויש בו חשיבות גדולה יותר לגודל קטן ולאסתטיקה האם ASUS VENTO TS-6A1 MICRO ATX MINI TOWER CASE SILVER/BLACK 250W יעמוד במשימה?

תודה לכל העונים!

פורסם

ל6C60 יש אופציה או ל80/90 מ"מ לא ל120...

ואם זה לעבודה משרדית הגובה לא כזה משנה...

והאסוס הנ"ל הוא יפה וקטן (יש עוד מארזים טובים) אבל הוא אמור להספיק..

פורסם

6920 יהיה מצוין, לינק - http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2541

ואם אתה רוצה אחד קטן יותר אז 6A21 או 6A19,לינקים:

1) http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9777

2) http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2526

בחריגה יש את ה - GB TRITON ב - 355 ש" אם אתה מעוניין.

פורסם

6920 יהיה מעול והוא בדיוק בתקציב.

אם אתה רוצה משהו קטן יותר אז 6A19/21 שדניס הציע יהיו מעולים גם כן

פורסם
  • מחבר

ההצעות שלכם הם לארזים ללא ספק כך שבפועל הן חורגות מהתקציב לעומת ה 6K60 וה 6C60 שבאים עם HEC 300W.

ואתה צודק גם ה 6C60 מגיע עם 80-90 מ"מ... רק על ה 6C28 כתוב שהוא מגיע עם מאוורר 120 באתר של למיר (דבר שלא הצלחתי לאשר מבדיקה באתר של קומפיוקייס).

אם זה באמת המצב (אני אתקשר ואוודא) וכולם הם באמת 90 מ"מ מקסימום אז עד כמה ההבדל בין 6K60 ל 6C60 משמעותי?

עוד דבר, בסדרה A שלהם כתוב שיש שיכוך להרדיסקים עם רפידת גומי, מה זה בדיוק זה משהו רציני או שזה יותר גימיק?

פורסם

הגומי אמור להפחית את אעידות ה-HD ובכך להפחית רעשים.

בכל מקרה,לא ראיתי שציינת שאתה מעוניין במארז+ספק בתקציב,ואם כן אבקש ממך להוסיף זאת לכותרת.

הכי טוב יהיה להתקשר ללמיר ולבדוק את העניין לגבי מאורר ה-120mm

פורסם
  • מחבר

הכותרת שונתה

זה אבל משהו ברמה של לדחוף גומי באמצע או שזה משהו יותר רציני?

פורסם

זה משהו קצת יותר רציני,אני לא יודע עד כמה זה אפקטיבי במציאות אבל זה בטח לא גורע.

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה

מה לגבי ה 6C60 לעומת 6K60? יש למישהו אחד מהם או בשאיפה את שניהם ויכול להגיד למה כן/לא?

פורסם

כמו שאמרתי אם הגודל נטו זה מה שחשוב לך..

לך על ה6K60 הוא יותר קטן....

בגדול שני המארזים טובים ועם יכולת קירור דומות ההבדלים הם בגודל..

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם אני חושב שאני אלך על ה 6C60 אחרי שראיתי של 6K60 יש רק מקום לדיסק קשיח בודד פנימי...

פורסם

תודה לכולם אני חושב שאני אלך על ה 6C60 אחרי שראיתי של 6K60 יש רק מקום לדיסק קשיח בודד פנימי...

יש בוא מקום להכניס 2 HD....(בלחץ אבל נכנסים)..

פורסם
  • מחבר

כבר בהתחלה יהיו שני כוננים במארז הזה (ה250 שאני קונה ועוד 200 PATA) ככה שאני לא רוצה להצליח להרכיב בקושי ולמנוע כל אפשרות לתוספת בעתיד...

אני גם מעדיף שלא יישבו צמוד אחד לשני כדי שיוכלו להתאוורר ע"י המאוורר בחזית

פורסם

הכותרת שונתה

זה אבל משהו ברמה של לדחוף גומי באמצע או שזה משהו יותר רציני?

זה לא יותר רציני .

על מסילת ה HD יש 4 גומיות שעושות את העבודה

אבל לדחוף גומי ידני יגרום לאפקט זהה

פורסם
  • מחבר

לאחר שיחה עם היבואן- ה 6C60 מגיע עם מאוורר 120 מ"מ, ואפילו אופציית הפייר ווייר של הדגם קיימת.

וכדי לוודא משהו- מה בדיוק ההבדלים בין ה 300ART וה 300TRT של HEC?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים