פורסם 2007 בינואר 2518 שנים טוב קניתי את הארורה 570 של גיגא בייט והכול בסדר חוץ משאני לא יודע איך לחבר את המאווררים ויש רעש כמו בררר כזה שהמחשב עושה פעולה לא משנה איזה שהנורה כאילו דולקת רעש כמו המחשבים הישנים איך מבטלים את זה עזרה1! תודה רבה לעוזרים
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים המחשב עובד והמאווררים לא?אני חושב שהמאווררים מחוברים כולם לפין מולקס 4 פין, כך שזה יתחבר לחיבור 4 פין מהספקאו אם הם בעצם 3 פין אז ללוח אםמאיפה הרעש בא? סביר להניח שמהדיסק הקשיח? איזה דגם יש לך
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מחבר למה מדיסק הקשיח? יש לי WD 320 SATA2 אתה חושב שזה ממנו? ויש יציאת 3 כזאתי מהמאווררים משהו פיצי לאן לחבר?
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מחבר קניתי את המארז הכול טוב ויפה חוץ מהקטע שהמאווררים שלו זזים לאט ובקושי עושים משהו זה אמור להיות כחה?חיברתי אותם עם החיבור 3 פינים הקטן.
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים ZUMARA1,שני הדיונים שלך אוחדו ופעם הבאה תזכה לאזהרה.שני הדיונים זהים/דומים מאוד ובעצם מציגים השתלשלות ענינים שהיית יכול וצריך להמשיך מהדיון הראשון ולא לפתוח חדש.
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים איזה בקר מאווררים איך הוא נראה?פאנל עם כפתור מסתבוב עליו..(בצבע כסוף רשום עליו GIGABYTE)..
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מחבר פאנל עם כפתור מסתבוב עליו..(בצבע כסוף רשום עליו GIGABYTE).. אין כזה דבר
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים גם לא בבאנדל של המארז בטוח..?ואיך חיברת אותם בדיוק (את כל ה3 ביחד ואז ללוח..או כל אחד בנפרד)..?
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים הם כולם מחוברים לחיבור 3 פינים קטן שמחובק ללוחאז תפריד אותם..כנראה העמסת על החיבור בגלל זה הם מסתובבים לאט...(תנסה לחבר רק אחד תראה מה קורה)..
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים מחבר אי אפשר להפריד אותם אז אני חשבתי ראיתי שיש מתאם מ3 פינים ל4 פינים רגילה לספק אולי זה יעזור.
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים אי אפשר להפריד אותם אז אני חשבתי ראיתי שיש מתאם מ3 פינים ל4 פינים רגילה לספק אולי זה יעזור.יעזור בהחלט..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.