פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מחבר מערכת הפעלה-Windows XPקומפיילר-Asem51מנוע-BL21EE-1.0 Wattמידע על המנוע- Output Power: 1.0 Watt Nominal Voltage: 12 Volt Nominal Torque up to: 2.5 mNm Nominal Speed up to: 5600 rpm Diameter: 21.0 mm Length: 12.0 mm
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים לא מספיק ...לפני שאתה כותב עוד שטיות ..1) יש בקר במחשב שהוא אחראי לזה צריך לדעת איזה רכיב אחראי לזה ומה הכתובות שלו .2) איך מחבר למחשב ?3) איזה הספקים אתה נותן לו (ואיך ?)4) זה מנוע צעד (PCM) או PWM ?
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מחבר עזוב את הקטע הזה- בעזרת אילו פקודות אפשר להגביל מהירות של מנוע? תתן לי שם של פקודה ואני אסתדר תודה מראש =]
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים זו בדיוק הבעיה, הוא מנסה לעזור לך.אבל ... מבלי לדעת איך אתה מתממשק למנוע עזרה לא תקבל.ובצורה ברורה יותר - אין פקודה להפעלת מנוע.שהוא הרי יחידה חיצונית שלא קשורה לפעולת המחשב.
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים טוב זה ASEM51 זה לא כמו שכולם מכירים פהזו לא פקודה אחת זה פונקציה שאתה כותבהרעיון הוא כזה זה קצאת ארוך אני מקווה שתביןאתה לוקח משתנה לכל מנוע שיש לך ונותן לו ערך בין 0 ל255 כחול שהערך הזה גדול יותר המנוע יסתובב מהר יותראתה יוצר פסיקט טיימר כל כמה זמן שאתה רוצה לא גדול מידי כי אז זה לא ישלוט על המנוע כמו שצריך אבל לא נמוך מדי כי אז התוכנה לא תרוץ במהירות שאתה רוצה תשחק עם זה בתוך הטיימר יש לך מונה לכל מנועה שסופר וכל כניסה הוא מוגדל ב1 וכאשר הוא גדול מהמשתנה הראשון אתה מחבה את המנועה וכאשר הוא קטן יותר אתה מפעיל את המנועה את המונה אתה מגדיל עד 255 בכל מקרה בצורה כזות אתה יכול לשלות על מספר מנועים מקווה שעזרתילמה אתה צריך את זה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.