פורסם 2007 בינואר 2518 שנים זה בעיה עם בחורות יוצאות חבר העמים אוהבות כסף וכוח ומוכנות לעשות הכל בשביל זה ואני רוצה לראות מה יש לדריה לומר על זה (מעודד את המתמודדים בזירה......)
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים האמת, אין לי כלום לומר. זה לא איזה בנאדם שאפשר לצפות ממנו להרבה, זה סתם מתלהם כי הוא בטח גם תפרן, גם קמצן וגם מכוער ויודע טוב מאד שבחורה רוסיה לא היתה מסתכלת עליו והוא נאלץ לבלות בחברתן של כונפות עם סטנדרטים של אוכל נבלות.
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים במקום ליתקדם אנחנו נישארים במקום Vitnir, את לא רואה שהוא רוצה להציע לך.....
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים Vitnir, את לא רואה שהוא רוצה להציע לך.....אני אוותר, אני לא רוצה את השאריות שלך.סליחה אבל אני זקן והבת שלי לא תמיד מעדכנת אותי.מה זה כונפות ?כונפה = מכוערת במיוחד. ניתן ליחס גם לגברים.כך תשתמש במילה בתוך משפט: "הגולם הוא חתיכת כונפה, ולכן מצבו כפי שהינו כיום".
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים הוא באמת מדבר שטויות חבל על הזמן.העיקר לפחות שכולם דוחפים את האף הארוך והצודק והמתחסד שלהם לענייניו של הנשיא, כאילו שיש להם מושג.ותגיד לי "Judas Iscariot"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאוי זה היה טוב!! (Please don't ban me because he made me laugh!)מה הצחיק אותך בדיוק ?
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים דריה למה לעזזל את מזכירה אותי שמישהו אחר בפיוד איתך? מה קרה ניקשרת יותר מידי ? מיצתער אבל המין שלי מיזדווג רק אם בחורות כאלה- או יותר נכון רוצה להיות אם בחורות כאלה אבל ניכחד כי הוא לא מצליח :'( :'( :'( בכל מיקרה תביני זה לא את זה אני הגנים שלי לא נותנים לי לירצות בחורה מעשנת\רזה מידי \ושביקרו בה אנשים מישביקרו בדיסנילנד ככה שתירדי מימני את גם ככה אפכת למשעממת
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים בקשר לשאלתך, זה מה שהצחיק אותי: בבקשה, אנחנו לא צריכים לקרוא על התנוחות האהובות שלך עם אורי. מבחיל
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים במקום לדבר שטויות, מה דעתכם על הנבצרות הזמנית?טריק בשביל שלא יוגש כתב אישום בינתיים?
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים חרא של דבר גם דליה תתחיל לשחרר מחבלים וגם זה ברור שיוגש כתב אישום וכל השימוע זה עניין פורמלי שהסיכוי שבגלל זה יבטלו תאישומים מאוד מאוד נמוך היה עדיף גם לקצב וגם לנו שיתפטר וילחם כאזרח
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים גם דליה תתחיל לשחרר מחבליםאתה מעשן את העשבים שאתה מוציא לאנשים?על מה לעזאזל אתה מדבר?אי אפשר להגיש כתב אישום כל עוד הוא נשיא, גם אם הוא בנבצרות זמנית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.