פורסם 2007 במאי 418 שנים מה גם שלא ציינת בכלל איזה מארז זה (אם כבר אתה מחליט לפרסם תמונה של פנים המארז)לפי המפרט שלו:Dj CD Case Self Made
פורסם 2007 במאי 518 שנים לפי המפרט שלו:Dj CD Case Self Made זה הישן שלא כל כך הלך לי איתו.המארז הנוכחי הוא Compucase 6920 של חברת HEC.זה צילום מהפלאפון ככה שהתמונה לא איכותית.המארז הרבה יותר יפה מבתמונה, הרבה יותר ! הוא הולך שבוע הבא לעבור צביעה, כולל פנים המארז בצבע שחור מטאלי. חלון ושאר השטויות גם בדרך !
פורסם 2007 במאי 518 שנים זה טוב אבל רק שתדע כשאני צבעתי את הפנים שלי הצבע הפריע לחורים של הלוח אם וכהברגתי אותם פנימה הצבע נסדק קצת אז תחשוב על משהו למרות שלא רואים את זה כי זה מתחת ללוח אם. גם כדאי לך לחתוך את הגרילים שעל המארז לפני שאתה חותך אותו. בהצלחה
פורסם 2007 במאי 618 שנים בקשר לחורים, יש איזה עסק של מחרטה כמה דקות מהבית שלי, בן אדם ערבי שאני מכיר שגם חרט לי ולחברים את האופנועים חמי שמבין.הוא אמר לי תבוא אני יעשה לך את החורים ויארגן לך גם גומי U במחיר סבבה.את הצביעה חבר שלו עושה לי בתנור, עסק של רכבם בעקרון אבל הוא אמר לי סבבה.
פורסם 2007 במאי 1818 שנים בעיקרון כבר פרסמתי תמונות אבל עשיתי לו מוד קטן אז הנה המארז הוא צ'יפטק בראבו מקדימה מקדימה פתוח בפנים אחרי הסידור מאחורה לפני ה"מוד" אחרי ה"מוד", קאטר פשוט ודרמל לשיוף בעיקרון, אם ממש יהיה לי משעמם אז אני יכול לשייף עוד טיפה אבל בתכלס זה חלק מאד. היו לי עוד תמונות של מאורר שמורכב אבל הן בכרטיס זיכרון במצלמה של אחותי (שכרגע בתילאנד :-X) הממ, אני מתכנן גם בדלת לעשות חור ל2X120 או לפחות לאחד אבל זה כבר יהיה בשלב מאוחר יותר בכל מקרה, מארז ענק ומדהים ביחס למחיר אגב, קניתי מחשב חדש אז כשאני אקח את הטוניק שלי, אני אצלם הכל שוב
פורסם 2007 במאי 1818 שנים 320, ירד המחיר ב30 שקל הוא מגיע בלי ספק ומאוררים (זה אולי החיסרון שלו) אבל הוא מאד גדול ביחס להרבה מארזים אחרים במחיר שלו הנה המאורר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.