פורסם 2007 באפריל 2918 שנים פשוט ונקי, בדיוק מה שאני אוהב.מה שהכי מציק לי בסידרת p, זה שהם קטנים. אני חייב שטח עבודה גדול. (נקווה שזה הולך להשתנות עם הp190. אבל הבנתי שהוא יוצא רק בfeb)הP190 זה שידרוג לP182 אין לו שום קשר לP150.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים ה P150 נראה מדהים!! תתחדש דרך אגב, מישהו יכול להביא קישור לסקירה של המארז?
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים ה P150 נראה מדהים!! תתחדש דרך אגב, מישהו יכול להביא קישור לסקירה של המארז? מישהו יכול להריץ חיפוש קטן בגוגל http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=p150+review&meta=&aq=t&oq=P150
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים הP190 זה שידרוג לP182 אין לו שום קשר לP150.אם תשים לב, אני דיברתי על כל סידרת P של אנטק... ולא על הp150 בפרט..
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים המארז נחמד אבל תעשה טובה, אל תעלה ככה תמונות כי זה סיוט לראות אותן ככהתעלה אותן לפה : http://imageshack.usותעתיק לכאן את הכתובת או משהו...
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מה סיוט זאת הדרך הכי טובה, התמונות באות ממוזערות ומגדילים אחת אחת ע"י לחיצה והכל נשאר באותו חלון...בכל אופן חזרה לעניין, הקולרמאסטר מארז מעולה, בחירה מצויינת,רק תמיד עניין אותי, מה הקטע של הרשת בצד? זה סתם לאיוורור או שבאמת עומד מאחורי זה מאורר כלשהו?סך הכל סידור ממש נחמד במארז והגימור של הפאנל הקדמי נראה מעולה (לפחות בתמונות).
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים בבקשה הרשת בצד היא עם פילטר ויש מקום למאוורר 80 , ועם מוד קטן תוכל לשים שם 120 , אני בכול אופן לא הרכבתי שם כלום מספיק 2 ה 120 הפ מושכים מהצד והם עושים את העבודה
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר בניגוד למה שאמרו לך,תקטין את התמונות חזרה,קצת הגיון - זה לא נוח לראות ככה תמונות וזה מעוות את כל הדף.בכל מקרה,מארז מעולה בהחלט אחד החביבים עליי,מה ההתרשמות הכללית שלך ממנו? איכותי? שקט?
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים התכוונתי שיעלה את התמונה לשרת, וישים פה את הכתובת לתמונה.או לחילופין שיעלה כמו שהוא העלה בתגובה האחרונה שלו, רק שיקטין את התמונות.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים טוב ... העלתי את התמונות שוב , אני מקווה שיהיה בסדר בכול אופן המארז הזה ענק , לא תיהיה לי שום בעיה להכניס לשם כול כרטיס או חומרה או קירור שארצה . הוא מאוד מאוד שקט , פרט למאוורר 80 שבתקרה שהוא נשמע (אבל לא ממש חזק) כמובן שאני עם המאווררים שהגיעו עם המארז . הנה התמונות :
פורסם 2007 במאי 418 שנים מחבר צילמת את פנים המארז ולא את המארז עצמו,שזה הנושא של התראד הזה.מה גם שלא ציינת בכלל איזה מארז זה (אם כבר אתה מחליט לפרסם תמונה של פנים המארז)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.