עבור לתוכן

משחק האסטרטגיה הכי מהנה

Featured Replies

פורסם

האמת ש WC2 היה כיף טהור, היו שם יחידות בלתי נשכחות כמו ה death knight וה ogre mage.

• תגובות 66
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

והסאונדטראק פשוט שולט

פורסם

אי אפשר לבחור את הכי מהנה.. היו כל כך הרבה מעולים.. WC2 פשוט מ-ד-ה-י-ם! וRA1 !!!

אבל המשחק ששרף לי הכי הרבה שעות הוא DUNE 2 אין ספק. גם היום אני עוד משחק בו לפעמים. פשוט צריך להתרגל לעשות את הפקודות מקיצורי המקלדת.

פורסם

היתה לו אחלה מוזיקה.

בכל מקרה יש את dune 2000 שהוא בערך אותו דבר אבל קצת יותר נורמלי....

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל לפי דעתי SC broodwar והרגיל תמיד ישלוט במשחקי האסטרטגיה, מכיוון שהוא משלב בתוכו את כל האלמנטים של משחק מנצח- עלילה סוף הדרך, אסטרטגיה ברמה גבוהה, וגראפיקה מאוד נחמדה ולדעתי אולטימטיבית למשחק בג'אנר הזה.

בכל מקרה חוץ מזה יש את WC2, שהיה מאוד חביב בזמנו, שלפי דעתי לוקח בהליכה את WC3 מבחינת משחק אסטרטגיה (בקמפיין), בגלל ש-WC3 הפך להיות משחק Quests ובכלל לא אסטרטגיה, מה שבשבילי הוריד ממנו את הערך.

יש כמובן את C&C האגדי שהיה מאוד טוב אבל הגראפיקה הייתה די על הפנים אל זה היה ב-1995 אז כמובן אין מה לצפות בשביל אותה תקופה...דרך אגב שיחקתי גם ב-Tiberian Sun באיזו שהיא תקופה בחיים שלי וזה גם היה משחק ממש טוב אבל העלילה הייתה הרבה פחות טובה, שלא לדבר על התוספות של טיביריאן סאן, משהו שנקרא fire storm או משהו בסגנון...

שיחקתי גם Total Annilation, היה מאוד טוב אבל אני לא זוכר ממנו כלום חוץ מזה שגם אותו סיימתי בשתי הצבאות שהיו מאוד דומים.

מחכה ל-SC2 ;D

פורסם

אתם לא נסחפים "קצת" ?

מה אתם מדברים לי על WAR CRAFT 2 ?? לא הגזמתם ? ראבאק, שחקתי בו באיזה כתה ו' !! לא נראה לי שהכותרת של הת'רד היא:

"משחקי אסטרטגייה נוסטלגים שכיף להתרפק על זכרונות מהם".. או "המלצות למשחקים שירוצו על הפנטיום 120 שלי שמצאתי במרטף.."

סתם, זה הכל ברוח טובה כמובן.. אבל תנסו להמליץ לאנשים על דברים יותר ריאלים..

נ.ב - מישהו מכיר משחק ישן, קצת אחרי תקופת WC2 שהיו בוא אנשים נגד חייזרים על כוכב המאדים ?? הוא היה משחק יחסית קצת אבל ממש היה חמוד ומושקע..

על האנשים היה לכבוש את מאדים מידי החייזרים שגרו שם וכמובן על החייזרים להגן על הכוכב..

פורסם

מה להיסחף

משחק שמדברים עליו צריך להיות עם גרפיקה מהפכנית ומשנת 2007 כדי שהוא יהיה בסדר?

ווארקראפט 2 הוא אחד המשחקים עם העלילה ההכי מגניבה וגאונית והסאונדטראק הכי חזק

אז מה אם שיחקת בו בכיתה ו' גם אני שיחקתי בו בכיתה ו', בו ובהרחבה שלו שקניתי את זה במארז של דיאבלו- וואקראפט 2 והרחבה וסטארקראפט

ואני חושב שאם לא הייתי קונה את החבילה הזאת הייתי מצטער על זה היום מאוד בגלל שהיום מישהו היה שואל אותי מה זה אורק, הייתי אומר לו, זה לא המכוערים האלה משר הטבעות?

פורסם

צודק, וכמו שאמרו כבר:

האמת ש WC2 היה כיף טהור, היו שם יחידות בלתי נשכחות כמו ה death knight וה ogre mage.

(בניגוד מוחלט לWC3)

אבל עדיין SC (עם ההרחבה) מהנה יותר ממנו לדעתי.

אגב, מWC2 יש לי את הכינוי שלי. ולכן זה:

LazyBoy©™ since 1995

:smile1:

פורסם
מה להיסחף

משחק שמדברים עליו צריך להיות עם גרפיקה מהפכנית ומשנת 2007 כדי שהוא יהיה בסדר?

אכן היה משחק חזק.. היה.

אבל זה מגוחך להמליץ לאנשים לשחק בו היום לא נראה לך ??

פורסם

^^

תקרא שוב את ההודעה הראשונה בדיון הזה.

איזה משחק אסטרטגיה לדעתכם הוא המשחק הכי מהנה? אני לא מדבר על גרפיקה בכלל רק על משחקיות לשמה

חוץ מזה, מי המליץ עליו?

אנחנו מדברים על רמת ההנאה מהמשחק והמשחק הזה נכנס לטופ של המשחקים. וכן, גם היום. (למעשה, בעיקר היום עם כל הזבל שיוצא)

פורסם

Dune: Emperor...

איזה משחק איזה משחק... כמה הייתי חורש עליו.

אסטרטגיה טהורה.

WC2 הייתי משחק יותר ממה שאני חי!

RA1+2 בכלל הייתי חורש...

לפי דעתי... אם הייתי צריך לבחור רק Dune 2000 או COH.

פורסם

אחד המשחקים הכי לא מאוזנים אי פעם!

20 צלפים + 20 מרגמות/RPG מנקים את כל המפה!

פורסם

לא רוצה לצאת N00B, אבל COH = ???

פורסם

מאוחר מידי :-X ;)

company of heroes

פורסם

היי, היה פעם ת'רד בול כזה, לפני שנה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=136323.0

שכחתי, אפילו השתתפתי בו בעצמ בזמנו (וגם שם סיפרתי את סיפורי על מקום רביעי בעולם ב RA1... אני מתלהב בזה, כן כן... :silly:)

וגם שם STRACRAFT הוא הבחירה שלי, אני עקבי....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים