עבור לתוכן

מארז וספק מחיר כולל כ-600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הוצעו לי בחנות מחשבים החלופות הבאות ואני מעוניין בחיווי שעה מקצועי עליהם:

1. מארז raidmax כולל ספק כוח מאותה פירמה 400 וואט (model tx-400 (ad-400as) atx 12o)במחיר כולל 630 ש"ח

2. מארז Gigabyte Triton Tower Case ,Aluminium Panel 120 mm יחד עם ספק A-TOP 400W PFC Sata + PCI-E + 24-Pin+120mm FAN במחיר כולל של 650 ש"ח

3. YY 5604 2X 120mm + Delta 400W PFC Ver 2.2 במחיר כולל של כ-600 ש"ח

מה דעתכם על הנ"ל מבחינת איכות ?

וגם מבחינת מחיר וקיום מוצרים יותר טובים במחירים קרובים ?

בעל החנות מוכן שאני אקנה את חלקי המחשב ממקומות אחרים והוא ירכיב אותם

המחשב המתוכנן נבנה כדי שיתאים גם למשחקים (בעיקרון: core 2 due 6300 + ati x1950pro)

פורסם

זה יהיה עדיף:

Gigabyte Aluminium Poseidon Silver Blue Led 400 ש"ח

HEC 400TRT 20/24PIN 255 ש"ח

סה"כ 655 ש"ח

ספק תלוי מה המפרט שלך...

פורסם

יצא לי מהראש שזה נכנס לתקציב,אכן זה שילוב מומלץ מאוד שמשאיר אפילו עודף

פורסם

nsk6500

אין במלאי עד ה12.2 לפחות :pissed:

פורסם

זה יהיה עדיף:

סה"כ 655 ש"ח

ספק תלוי מה המפרט שלך...

נראה מוזר שאתה מציע לו להשקיע במארז יותר מבספק.

לדעתי המארז הזה סתם יקר, קנה את ה- compucase 6a19 ו-liberty 400w לפחות

פורסם

אני ממליץ לך בחום לחכות עד שהמארז הזה יגיע

הכי קרוב בתקציב זה ליברטי 400 ו-6A19 שיוצאים 650 ש"ח ביחד ואיכותיים פחות

פורסם

נראה מוזר שאתה מציע לו להשקיע במארז יותר מבספק.

לדעתי המארז הזה סתם יקר, קנה את ה- compucase 6a19 ו-liberty 400w לפחות

בגלל זה שאלתי מה המפרט שלו.. לדעת מה הוא צריך מהספק.

מארז המלצתי מניסיון, יש לי את ה 6A19 והפוסידון שקט יותר וTOOL-FREE ולי זה חשוב.

ומה שדניס הציע זה שילוב טוב, בגלל זה לא התאמצתי לברר מה המפרט שלו.

ליברטי 400 יכול להיות אוברקיל מבחינתי כל עוד הוא לא פירט את המפרט והדרישות שלו מהספק.

פורסם

הפוסידון יקר מאוד לדעתי! עדיף כבר את ה-6a19 ופשוט להחליף מאווררים ב-200 שקל עודף ( כמובן ישאר לך הרבה עודף גם אחרי המאווררים ).

בקשר ל-tool-less, זה חשוב לדי מעטים מאחר שרבים פותחים ומחליפים את רכיבים במחשב שלהם לעיתים רחוקות מאוד, ואז תוספת הכסף לא שווה את זה, ואם זה עוזר אז אפשר לקנות ברגים לאצבע לדלתות

פורסם
  • מחבר

אני מודה לכולכם על עזרתכם. אני כרגע בשלב של למידה, מוכן להמתין עם הקנייה גם בגלל סוגיית כרטיסי המסך תואמי dx10 שנאמר בפורומים שיוזלו בפברואר. בהמשך אציג שילוב יותר קונקריטי ואבקש עזרה לגביו אם כי תגובות לנושא הקיים עוזרות מאוד בהרחבת הידע ובחשיפה למגוון האופציות הקיים.

שוב תודה.

נ.ב. האם זה מעשי להזמין חלקים מחנויות שונות ולהרכיב בבית, פשוט אין חנות אחת שיש לה את החלקים הכי טובים בכל קטיגוריה ?

פורסם

יובל יוצא אותו סכום אם אתה קונה 6A19 ומחליף לו מאווררים / קונה את הפוסידון +-30ש"ח, בסופו של דבר העדפה אישית לעיצוב ,לנוחות ולשקט.

החלפתי לARCTIC FAN 12 ול 12025 ועדיין ה6A19 רועש (חלש יותר מהTT 7000A שהיה לי אבל עדיין מפריע שאני הולך לישון).

חוץ מזה העיצוב שלו לדעתי יפה יותר + הוא TOOL-FREE מה שאין לHEC (שזה עוד יתרון, ולא משנה לי מה יגידו -> מספיק לי פעם אחת שאני צריך לפתוח את המארז לנקות או להוסיף/להחליף חלק וכבר יותר נוח לעבוד עם מארז שהוא TOOLFREE).

פורסם

בעניין ל-toolless, זה תלוי בפותח הת'רד בלבד אם הוא מסכים להוסיף את הכסף בשביל זה, הוא צריך לענות על זה.

ובקשר לשקט, אתה מדבר שטויות! הרעש תלוי במאווררים, המארז כל מה שהוא עושה זה אולי קצת בולע את הרעש וזה תלוי בעובי, אבל שוב, זה המאווררים! אז אולי המאווררי בפוסידון הם ממש ממש שקטים, אבל אני מבטיח לך שהם גם ממש מש חלשים אם זה ככה!!! אין דבר כזה מאוורר חרישי וחזק, זה רק בגן-עדן.

וגם עם מאווררים, ההפרש יהיה משהו כמו 100-90 שקל, אז אל תעגל את הפינות בשביל שזה יצא יפה יותר...

פורסם

בסופו של דבר זה הבחירה שלו, והכל תלוי בצרכים שלו.

מה המפרט שלו ומה הוא מתכנן לעשות עם המחשב. (שנינו לא יודעים מה הם)

אז תשים לב לפני שאתה עונה....

ציטוט של: psyco ב 23.01.2007 בשעה 00:16:11

זה יהיה עדיף:

סה"כ 655 ש"ח

ספק תלוי מה המפרט שלך...

אם הוא היה עונה לי שהוא צריך ספק חזק הייתי ממליץ לרדת במארז אבל מהאפשרויות שנתנו לו הפוסידון הכי טוב - עם החלפת ספק.

(וגם המארז יותר איכותי מה HEC מניסיון)

פורסם

בלי שום קשר, אני חושב שהפוסידון לא משתלם בכלל, בלי לחשוב פעמיים אני הייתי הולך ( והלכתי ) על הטרנספורמר, וב-80 שקל שנותרו הייתי מחליף את מאווררי הלדים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים