פורסם 2007 בינואר 2218 שנים אז ככה אני לא באמת צריך אותוכי קניתי כבר מחשבאבל אני רוצה לראות מה יכולתי להשיג באותו מחיר יותר טובכי ברור שיכולתי להשיג יותר6.5Kתקציב כולל מסך רמקולים מקלדת ומסךהמחשב אמור להיות למשחקים
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים בטח לא הייתי קורא לזה מעשה חכם אבל לא חשוב אין לזה שום משמעות כרגע.אני רק אומר כמו שאמרתי קודם שכל אחד היה יכול לקנות X1900GT ואחרי חודש יכול היה לקבל את הX1950PRO באותו מחיר אבל עם ביצועים גבוהים יותר.אין הרבה מה לעשות בנידון שכל "שני וחמישי" יוצא כרטיס מסך חדש.
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר בטח לא הייתי קורא לזה מעשה חכם אבל לא חשוב אין לזה שום משמעות כרגע.אני רק אומר כמו שאמרתי קודם שכל אחד היה יכול לקנות X1900GT ואחרי חודש יכול היה לקבל את הX1950PRO באותו מחיר אבל עם ביצועים גבוהים יותר.אין הרבה מה לעשות בנידון שכל "שני וחמישי" יוצא כרטיס מסך חדש.חחחח כן לטעות הזאת אני שמתי לב אחישל Color משהו שחכתי את השם..
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים "power color"זה ממש לא חשוב כמו שאמרתי כל תקופה קצרה מאוד יש כרטיסים חדשים והישנים צונחים במחיר או מאבדים את הרלונטיות שלהם ראה 7800GT,X1900GT.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.