פורסם 2007 בינואר 2218 שנים יש לי עכשיו מארז עם ספק שרשום עליו 500W פשוט לחלוטין...אני בטוח שהוא לא מספק 500W באמת....למרות שהכול בסדר עד עכשיו....אני רוצה להחליף לספק אחר אוליי אחד עם מאוורר של 120...עכשיו השאלה שלי היא האם כול הספקים אותו גודל? כלומר יש את התקן ATX אז כולם צריכים להיכנס באותו "חור" כלומר באותו מקום....יש מצב שנגיד אני ייקנה ספק והוא יהיה גדול מידי למארז שלי ולא ייכנס?
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים כל עוד הם באותו תקן לא צריכה להיות בעיה.רוב הספקים כיום מגיעים בתקן ATX 2.X
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר כל עוד הם באותו תקן לא צריכה להיות בעיה.רוב הספקים כיום מגיעים בתקן ATX 2.Xמה ההבדל בין ATX2.0 לATX רגיל? המחשב שלי בן שלושה שבועות בערך...איך אני יכול לדעת מה התקן של הספק שלי? צריך ליהיות רשום עליו?
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר שאלות נפוצותוכן כתוב עליואוקיי תודה...קראתי והבנתי..לי יש ATX2.0 כי בחיבור ללוח אם יש לי 24 פינים ועוד 4 בחיבור השני....אז אם אפשר המלצה לספק טוב בסביבות המחיר 250 ש"ח.....משהו שיספיק למערכת שלי (רשומה במפרט) ואם אפשר אז שיהיה גם קצת עודף כוח כדי להשאיר לחיבור מאווררים וכאלה
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים אוקיי תודה...קראתי והבנתי..לי יש ATX2.0 כי בחיבור ללוח אם יש לי 24 פינים ועוד 4 בחיבור השני....אז אם אפשר המלצה לספק טוב בסביבות המחיר 250 ש"ח.....משהו שיספיק למערכת שלי (רשומה במפרט) ואם אפשר אז שיהיה גם קצת עודף כוח כדי להשאיר לחיבור מאווררים וכאלהHEC 400TRT יהיה מעל ומעבר למערכת כמו שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.