עבור לתוכן

היי שלום לכולם, שאלה בקשר לHTML+PHP.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני יודע HTML די טוב, ז"א מסוגל לבנות אתר ב HTML... האם אני יכול להתחיל ללמוד PHP? או שאתם מציעים לי ללמוד שפה אחרת במקום?

יש לי עוד כמה שאלות..

1. האם יש שפה של עיצוב? לא יודע מה הכוונה אבל האם יש שפה כזאת?

2. למה לי ללמוד XHTML?

3. מה הקטע של ה <p> ? זה פרגרפ, אבל יש קוד מסויים שעושה שורה שלמה צבועה בצבע מסויים ואפשר להכניס לתוכנה טקסט, מה הקטע של זה?

4. מי שרוצה ללמוד PHP חייב לדעת HTML?

5.

w3school או איך שלא קוראים להם... מה הם ? איזה אקדמיה ראשית של העולם לשפות תיכנות או משהו ? :kopfpatsch::) ואיפה הכי נכון לבדוק את הקוד של האתר שלי ב HTML ? , לפי מה שידוע לי ב- W3SCHOOL הכי טוב אבל למה?

תודה לכל העונים...

פורסם

הכי טוב לבדוק את הקודים שלך על המחשב שלך

ואני חושב שאתה יכול ללמוד PHP

ושפת עיצוב זהCSS

פורסם

שלום לכולם!

אני יודע HTML די טוב, ז"א מסוגל לבנות אתר ב HTML... האם אני יכול להתחיל ללמוד PHP? או שאתם מציעים לי ללמוד שפה אחרת במקום?

יש לי עוד כמה שאלות..

2. למה לי ללמוד XHTML?

3. מה הקטע של ה <p> ? זה פרגרפ, אבל יש קוד מסויים שעושה שורה שלמה צבועה בצבע מסויים ואפשר להכניס לתוכנה טקסט, מה הקטע של זה?

5.

w3school או איך שלא קוראים להם... מה הם ? איזה אקדמיה ראשית של העולם לשפות תיכנות או משהו ? :kopfpatsch::) ואיפה הכי נכון לבדוק את הקוד של האתר שלי ב HTML ? , לפי מה שידוע לי ב- W3SCHOOL הכי טוב אבל למה?

תודה לכל העונים...

1) CSS מאפשרת לך להגדיר את התוכן שלך יראה(צבעים, גודל ועוד הרבה מאפיינים).

2) XHTML הוא JS+CSS. זה מאפשר לך "להנפיש" את אתר האינטרנט שלך.

3) P מציין פיסקה. אתה יכול לקבוע שהצבע של הטקסט בפיסקה יהיה אדום למשל ע"י CSS. יש את התג FONT שמאפשר לך לשנות גם את הצבע של הטקסט, סוגו וגודלו. לפי דעתי CSS נוח יותר.

5) w3schools(עם אס בסוף). אתה יכול לבדוק את הקוד שלך ב- w3c.

פורסם

2) XHTML הוא JS+CSS. זה מאפשר לך "להנפיש" את אתר האינטרנט שלך.

אה.... לא.

xhtml היא פשוט הסטנדרט האחרון של HTML (קודם היה 4 ו 4.01).

xhtml שמה דגש על חוקיות וניקיון השפה - כדי למסמך יהיה valid xhtml לכל תגית צריכה להיות תגית סיום (xml style), או לסגור את עצמה , ערכים בתוך תגיות צריכים להיות בסוגריים כפולות וכו'.[br]פורסם בתאריך: 22.01.2007 בשעה 23:04:59

שלום לכולם!

יש לי עוד כמה שאלות..

2. למה לי ללמוד XHTML?

5.

תודה לכל העונים...

1. CSS היא שפת הגרת העיצוב ל html.

2. כי זה הסטנארט האחרון של html. אם אתה יודע כל html - לכתוב או להעביר מסמך ל xhtml זה לא עניין מסובך. היא דומה ל html פשוט מעודדת יותר ניקיון וסדר והופכת את המסמך לנגיש יותר - זה פחות חשוב ברמת הבסיס של כתיבת המסמך עצמו - יותר חשוב אם אתה רוצה לשנות/לערוך/לגשת לחלקים במסמך דרך המבנה שלו (DOM-Document Object Model) על ידי שימוש בשפות אחרות. או אם אתה כותב עבור פלטפורמות שהם לא PC.

3. לא מבין מה השאלה.

4. אם אתה רוצה להתמשמש ב-php כשפת אינטרנט אז התשובה היא כן. טכנית אתה יכול להריץ php כל המחשב ללא דפדפן. אבל מן הסתם בלי HTML לא תוכל להשתמש ב PHP לכתוב דפים לאינטרנט. התוצר של PHP להצגה באינטרנט - הוא HTML.

5. לא, זה לא אקדמיה ראשית. זה אתר פרטי. הם לא קשורים לארגון שקובע את הסטאנדארטים עבור האינטרנט - זהו W3C.

בשביל HTML/CSS ו- Javascript אני מעדיף את www.howtocreate.co.uk שהוא ברמה הרבה,הרבה יותר גבוהה... לפחות המדריך javascript שם, שגרכו למדתי את כמה דברים מתקדמים בשפה (DOM, event listeners וכ''), פשוט top-to-bottom. ממליץ בחום, החשביות של javascript בפיתוח רציני באינטרנט היא לא מעטה.

פורסם

אה.. אופס התבלבלתי עם dhtml.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים