עבור לתוכן

ספק חדש בשביל X1950 Pro ל-AGP (תקציב 500-450)

Featured Replies

פורסם

אני משדרג את המחשב, הוא קצת ישן ולכן אין לי PCIE אז אני קונה X1950 Pro 512 MB של ספיר, כדי שלא יהיו בעיות אני מעוניין גם לקנות ספק חדש, חשבתי על ספק 580W של HEC, יש המלצות למשהו אחר? מבחינת תקציב אני חושב בסביבות ה-500-450, אבל אם אפשר איכותי וזול יותר אז סבבה.

מפרט:

1GB ראם

2.8 ג'יגה הרץ

צריכים לדעת עוד משהו?

בתודה רבה מראש, Bender Rodriguez

פורסם

תוסיף את התקציב לכותרת בעזרת כפתור "עריכה" ובהתאם לחוקי הפורום.

אתה יכול לקנות בראש שקט FSP 350GLN שעולה 190 ש"ח.

אם אתה רוצה משהו שילך איתך למחשב הבא או לחילופין משהו יותר שקט ואיכותי וגם מודולרי קח ליברטי 400 שעולה 430 ש"ח

פורסם

עדיך ללכת על הליברטי,ספק כוח זה רכיב שהולך איתך לכמה מחשבים בניגוד לכ.מ שמתחלף בתדירות גבוהה.

פורסם

יש גם את ה - ANTEC NEO HE 430W שקצת יקר יותר מהליברטי וגם יהיה בחירה טובה מאד.

וגרסת ה - 512MB של ה - X1950PRO מיותרת, קנה את גרסת ה - 256MB ושמור את הכסף למשהו אחר כי האקסטרה זיכרון לא ייתן לך עוד ביצועים.

נ"ב: איזה מעבד יש לך ?

פורסם

אני מניח שיש לו פנטיום 4 פרסקוט 2.8GHZ

פורסם
  • מחבר

אתם אומרים ללכת על הליברטי 400 בנימוק שהוא גם "ילך איתי למחשב הבא", אבל לפי המגמה הנוכחית של עליית הצריכה אצל כרטיסי מסך, נראה ש-400 וואט לא יספיקו לי למחשב הבא שלי, לא?

(ויכול להיות שאני נוב מוחלט ולא יודע על מה אני מדבר, אם כך המצב, אני מתנצל מראש)

אה וצדקת לגבי המעבד.

תודה על התגובות, Bender Rodriguez

נ.ב.

אף אחת מהתגובות שלכם לא מסתייגת מה-580 של HEC, אני יודע שביקשתי המלצה לספק באופן כללי אבל אשמח אם תחוו את דעתכם גם עליו.

פורסם

ליברטי 400 רוב הסיכויים שילך איתך למחשב הבא אם לא תחליט להשתולל יותר מדי.

HEC 580 ספק נחמד אבל לא קרוב באיכות,בשקט (הוא גם לא מודלרי בניגוד לליברטי) לליברטי 400.

פורסם

כן,זה הספק המדובר. אפשר להשיג אותו ב-50 ש"ח פחות בלוגי'ק אם אני לא טועה

צריכה של 1950PRO צריכה להיות משהו בסגנון של 8A נדמה לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים