פורסם 2007 בינואר 2218 שנים היי חברים אני מזמין את המחשב עוד 10 ימיםובעבר דיברתי על ספק שיחזיק את המערכתהזאת:C2D E6300X1950 PRO1024RAMבזמן ששאלתי אמרתי שאוכל להשיג את400trt מksp אבל בסופו של דבראני מזמין ספק מחנות אחרת ולכן יש ליהזדמנות להשיג את הfsp 350 glnשבזמנו אמרתם שיותר טוב וגם יותר זול מהhec 400trt...האם זה עדיין כך?האם הוא טוב יותר וזול יותר? האם הואיחזיק את המערכת בקלות עם שדרוגים של עודג'יגה לדוגמא?תודה רבה!
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים שנה בבקשה את הכותרת ככה שתכיל את תמצית השאלה ה-FSP יחזיק את המערכת שלך ללא כל בעיה,כולל שידרוג לעוד גי'גה ואפילו שתיים.תתחדש.
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר מעולה... אני יכול לצפות שיחזיק בעוד שנה נגיד גם כרטיס מסך חדש? בקיצור את רוב השדרוגים האפשריים? (כמובן שאני לא מדבר על SLI של GTX או משהו חחח...) שוב תודה רבה לך.. ואגב לא הספקתי להגיד לך ורציתי להגיד המון זמן: המון מזל טוב על הניהול כבר הרבה זמן חשבתי שמגיע לך!
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים שמע,כרגע אין נתונים כל כרטיסי מסך DX10 Mid Range לכן כל מה שאני אגיד לך זה בגדר "הימור" אבל לדעתי זה הימור עם סיכויים די טובים.ותודה רבה.
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר בכיף...באמת מגיע לך..שאלה אחרונה שמתי לב שלא ענית לי..האם הוא עדיין חזק יותר מה hec 400trtויחזיק את המערכת טוב יותר ממנו?במידה וכן אנסה להשיג את ה400trt...(ממך הבנתי שהfsp חזק יותר מהhecלמרות מחירו הנמוך יותר..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.