פורסם 2007 בינואר 2318 שנים לא הבנתם עדין ? בחיי הרמה של פורום גיימר יותר גובהה. תלחץ על Alt+Shift כדי שתוכל להקליד באנגלית, עכשיו תקליד לפי האותיות בעברית : אני צוחק. מה יצא לך ?tbh muje ועכשיו תלחץ Alt+Shift עוד פעם ותנסה לכתוב tapuz על עברית ותבין למה אתה זקוק
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים תפסיקו לריב, לפי דעתי צריך לפתוח פה תראד "איך לא לריב" ולהשים אותו כסטיקי
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים אתה בטח הולך לאוניברסיטה לנוער שוחר מדע נכון?בקיצור אם תראה של אחד מהלל שהוא בכיתה ח וקוראים לו בן הלפרין,תגיד לו שעומר יוסף מוסר לו שהוא הומו.נוופ. ><
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים אין לכם את כל הפרוייקטים האלה,"העשרה" בקיצור? זאת דרך מצויינת לשרוף שעות לימוד.
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים אתה בטוח ? לא רוצה להשפיל אותך , אבל רציתי ל"כעוס" עלייך ולהראות למנהלים מה שכתבת "טרולים בשביל OTH " ונגיד לך מה עשיתי ?! לחצתי על Print Screen , יודע מה זה עושה? זה מצלם את המסך ! יודע את מה צילמתי? אני מנחש שכבר הבנת. יודע ששמרתי את זה ? עכשיו אתה יודע. עכשיו תחשוב טוב טוב מה אני יכול לעשות. ביד?
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים אין לכם את כל הפרוייקטים האלה,"העשרה" בקיצור? זאת דרך מצויינת לשרוף שעות לימוד.יש לנו שיעורי העשרה קבועים(בתחומי ביה"ס =\) ופעם ב..(בינתיים רק פעם אחת) הולכים ליום הרצאות באוניברסיטה..
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים יש לנו שיעורי העשרה קבועים(בתחומי ביה"ס =\) ופעם ב..(בינתיים רק פעם אחת) הולכים ליום הרצאות באוניברסיטה..פיייי איזה באסה,אני מכיתה ו' היו חודשיים שלושה בשנה שהבית ספר היה בית זונות בגלל האוניברסיטה והעשרה וכאלה..אחחחחחחחחח איזה כיף היה
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים וואי... איך אנשים אוהבים להרוס ת'רדים זה שלא אכפת לכם לקבל באן כי תמי אפשר לפתוח משתמש חדש, זה לא אומר שלאחרים לא אכפת שהורסים להם את הת'רד, עד כל הבלאגן הזה הייתה שיחה נעימה. וכל חד חושב שהוא צדיק אבל כולם פה הורסים לאחרים! קודם כל, אלה שהתנפלו על OTH יודעים שהם עשו לעצמם פדיחה אחת גדולה עם כל הקטע שהם לא הבינו את ה- tbh muje הזה, אז די, תודו בטעות ותגידו סליחה, אתם לא חייבים להמשיך עם זה וללכת ראש בקיר למרות שאתם סתם התנפלתם עליו, למרות שגם הוא לא הכי עוזר להעשיר את הת'רד בשפה הנחמדה שלו, אתה עצבני? קנה שק איגרוף ותפרק עצבים, או שכל דבר אחר שעושה לך את זה, אבל אל תתפל סתם לאחרים ותשחק אותה גבר באינטרנט. בקיצור, בבקשה בואו נחזור לנושא
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים אתם כאלה "tbh muje" זה ה"אני צוחק" החדש!! חי שפמי 8) הומור? ושלא תהיה סתם הודעה: Haze קיבל תאריך חצי רשמי.
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים כולם פה מדברים על ערסים פה וערסים שםםםם שכחתם מהקווקזים????!?!?! טוב אני הולך לדקור מישהו להזכיר לעולם...יחזור עוד שעה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.