פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מתחיל להימאס עליילפעמים אני עושה פתח כדי שיפתח ישר מהinternet temporary files אבל הוא נותן שגיאה ולא פותחבווינזיפ זה אף פעם לא היה עושה את זה אבל ווינזיפ לא תומך באף פורמט חוץ מזיפ או שאני לא מעודכןיש משהו רשמי וטוב שיותר טוב מווינראר?
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים השתמשתי בו לפני איזה 4 שנים ממש נוסטלגייה...תאמת לא ניראה לי שהם שדרגו אותו אבל תבדוק אולי הם כן השקיעו בו.
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר קרתה לך פעם הבעיה של השגיאה בפתיחת RAR שהורד מהאינטרנט אחרי שבוחרים בפתח במקום בשמור בתיקיה?או מישהו שצופה עכשיו בדיוק קיבל פעם?
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר לאההורדה כזאת פועלת ואז היא נגמרת וזה פותח את הRAR ואז הוא אומר שהיתה שגיאה בפתיחת הRARמה שמסדר את זה, זה delete temporary internet files
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אז תגביל את ה-TIF ל-100 מגה ולא תצטרך כל פעם לנקות אותם כשהבעיה חוזרת. עוזר לפתרון מגוון רחב של בעיות דומות כולל פתיחת PDFים דרך הדפדפן וכו'...
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים בתכלס, יש לי בשבילך תחליף ל-WINrar, הוא אומנם דוחס רק ב-ZIP ובעוד כמה פורמטים ביזאריים אבל הוא פותח כל קובץ אפשרי, התוכנה נקראת IZarc, חינמית לגמרי, תחפש IZARC בגוגל ותמצא הורדה...
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים ואף אחד לא מזכיר את 7ZIP? http://www.7-zip.org/ תוכנה מצויינת, ממליץ בחום
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים anyway... התשובה לשאלה היא פשוטה: לא, אין אף תחליף יותר טוב מ-WinRAR. מס' 1 נשאר מס' 1...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.