עבור לתוכן

WRT54GL ותוכנות P2P

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת החלטתי להחליף את הראוטר המזדקן והדפוק שלי (D-LINK DI-614)

לאור המון המלצות חמות בפורום החלטתי ללכת על הWRT54GL.

הסיבה העיקרית שאני מחליף היא חוסר היכולת של הראוטר הנוכחי לתפקד עם רשתות P2P בצורה נורמלית

אז כמובן, שכמה דקות אחרי שהזמנתי את הראוטר גיליתי את זה בויקיפדיה

As shipped, the Linksys firmware crashes under heavy peer-to-peer network traffic, such as BitTorrent
.

מוצע לזה תיקון באתר של UTORRENT

http://www.utorrent.com/faq.php#Special_note_for_users_with_Linksys_WRT54G_GL_GS_routers

אבל מכיוון שאין לי כח להתחיל להתעסק עם שטויות וגם אין לי ממש זמן

רציתי לדעת אם נתקלתם בבעיה הזו? האם הפתרון המוצע פתר אותה?

אולי בכלל עדיף לבטל את ההזמנה ולקחת משהו אחר?

יש לציין שאני לא צריך שום דבר מיוחד (האמת, גם לא את מה שה DD-WRT מציע)

רק ראוטר יציב! שלא יצטרך RESTART כל יומיים, שלא יעשה בעיות עם P2P, שלא יעשה בעיות עפ פתיחת פורטים/DMZ שעובד :P

תודה :)

פורסם

עד שלא ביצעתי שינוי דומה אצלי, הראוטר די נחנק בהרצות דומות (emule).

קח לך חצי שעה, תתקין DD-WRT v23SP2, בצע את התיקון, ותהנה!

הזמן שתתעסק בביטול ההזמנה יהיה ארוך יותר מזמן ההתקנה של DD-WRT.

פורסם
  • מחבר

אחרי ששמת את הFIRMWARE החדש

היה צורך בפקודות הנוספות שמופיעות באתר של UTORRENT?

רק בשביל להיות רגוע, אין בכלל בעיות עם EMULE ושות' לאחר הפעולות הנ"ל?

תודה :)

פורסם

לי יש את הנתב הנ"ל עם הגירסה האחרונה של DD WRT.

לאחר ביצוע הפעולות הנ"ל (אף ע"פ שפעלתי לפי מדריך אחר), אני יכול להעיד שאין שום בעיות עם P2P, או בעיות אחרות כלשהן לצורך העניין.

הנתב יציב ביותר, קל לקינפוג, ופשוט לא עושה בעיות.

ביצעת קנייה מעולה - תתחדש.

פורסם
  • מחבר

השתכנעתי ונרגעתי :-*

פורסם

מישהו מכם מצליח להתחבר בפרוטוקול l2tp בעזרת dd-wrt?

פורסם
  • מחבר

well, אספתי היום את הראוטר (גירסה 1.1 אם זה משנה)

עדכנתי לDD-WRT V23 SP2

את הMaximum Ports שיניתי ל4096

ואת הTCP/UDP Timeout שיניתי ל90

אבל משום מה המהירות לא מתרוממת :-\

לא בחמור ולא בביטורנט

הפורטים פתוחים, המהירות אמורה להיות גבוהה (היא הייתה בD-LINK עד שהוא היה מתרסק)

מה אני מפספס?

פורסם

ביצעת קנייה מעולה - תתחדש.

אני מרגיע אותך שוב :)

אפשר להרים קצת את ה TIMEOUT למשהו כמו 600 כי יכול להיות שתיווצר בעיה עם תוכנות IM למשל.

אני לא יודע מה הבעיה אצלך, לא אמורה להיות כל בעיה. אצלי הP2P פועל כמו שצריך מאחוריי הנתב הזה .

פורסם

אני לא יכול להעיד על מהירות החמור עצמה (כי כדי להעלות מהירות יש צורך בכל מיני טריקית ורמאויות בסגנון netlimiter שאין לי כח לבצע), אבל אני יכול להעיד שלפני השינויים כל נסיון גלישה באותו מחשב או במחשב אחר פשוט היה בלתי אפשרי כשהטורנט או שהחמור היו רצים. לאחר השינויים ניתן לגלוש במקביל כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

קצת מוזר לי כל העסק

לפני הלינקסיס טורנטים מהירים (כמו TL) היו מגיעים למקסימום מהירות

כרגע, טורנט לא עובר את ה90 KBPS, אבל אם אני מוריד 2 במקביל אז כל אחד מוריד ב90 וזה סביר (180 זה +/- המקסימום שלי).

החמור היה מוריד לי ב180 כל הזמן, כרגע המהירויות הרבה יותר נמוכות (30~) אבל יש רגעים שהוא "קופץ" ל170-180

אולי זה עניין של קרדיט, בעקבות הראוטר החדש השתנה לי הIP, וזכור לי שיש קשר מסויים.

בכל מקרה, אין לי רסטרטים של הראוטר אז אני כבר מרוצה :)

יש עוד משהו בראוטר הזה שצריך לעניין אותי (בתור משתמש ממוצע) ?

מה עוזרת/נותנת האפשרות לשנות את מהירות השעון של המעבד?

תעשה את הבדיקה שמוסברת פה לתכונות p2p:

http://www.netcheif.com/Articles/SpeedTest/SpeedTest.htm

מה אתה מקבל?

באיזה isp אתה נמצא כיום?

אני בברק

אני לא יודע כמה מהיר אמור להיות הטרקר של הOO

אבל אני מגיע לאותה מהירות שאני מגיע עם טרקרים של TL

פורסם

לגבי העובדה שטורנטים יורדים ב 90 אבל שנים יורדים ב 180 :

נתקלתי בתמיכה במקרה דומה ממש לזה, אבל בהורדות HTTP, אצלך הורדות רגילות יורדות תקין ורק טורנטים מתנהגים ככה ?

(במקרה ההוא הגורם לבעיה היה NOD32, אין לי מושג למה, אבל ברגע שסגרנו אותו, הלקוח הוריד תקין, מחשב בודד בלי נתב)

פורסם
  • מחבר

כן, הורדות רגילות יורדות תקין

פורסם

ברמת העיקרון ה L2TP של הקושחה הזאת לא מתאים בכלל לארץ (וליוצרים אין שום כוונה לסדר את זה, דיברתי איתם בטלפון). יכול להיות שהמהירות המונכה היא בגלל הפול איפי שאתה מתחבר עליו וזה שווה בדיקה אם אתה מחובר עם "חיגן" ולא בחיבור ללא-חיגן או בסלאנג MPLS.

השאלה היותר בסיסית... ביצעת בדיקת מהירות הורדה ? כלומר לא בתוכנה הורדה דרך הדפדפן... רגיל לגמרי... כי אם שם ההורדה איטית או היא בסדר רק כאשר את מוריד שתי קבצים או יותר במקביל (כך שהמהירות הכוללת היא הפס שלך מהספק) יכול להיות שאתה צריך לשנות את גודל ה MTU.

לגבי לעשות אבר קלוק למעבד זה יותר נועד לאנשים שעושים VPN-site-to-site או שמפעילים שרת וואב חיצוני על הראוטר... משהוא שבאמת גורם למעבד להתאמץ.

בגירסה סארביס פאק 2 של DD כבר יש בסטטוס באר של נצילות מעבד באחוזים אם אתה רואה שבשימוש הרגיל שלך אתה יוש על יותר מ 50% אתה יכול (למרות שאתה לא חייב) לעשות אובר כאשר שמומלץ שתסים קירור (אפילו פסיבי) אם אתה מעלה את המהירות מעל 216 (שאגב לינקסיס עושים בעצמם לחלק מהדגמים כדי לשפר את היציבות).

אגב שתידע שיש אנשים שעם הגירסה המקורית של הקושחה לא מסוגלים להתחבר ב PPTP עם ה GL.

אביעד רביב לשעבר תמיכה בכירה\רשת של נטווזין

פורסם
  • מחבר

אני מחובר ללא חייגן.

הורדה דרך הדפדפן היא בסדר גמור, גם אם אני מוריד רק קובץ אחד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים