פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מישהו בבקשה יכול לפתור לי את הבעיה:ריבוע קסם הוא ריבוע המכיל מספרים טבעיים שבו סכום כל שורה, סכום כל עמודה, וסכום כל אלכסון שווים.כתוב פעולה המקבלת ערכים של מערך דו-ממדי ומחזירה true אם המערך מהווה ריבוע קסם, או false אחרת.דוגמה לריבוע קסם שבו סכום כל שורה, כל עמודה וכל אלכסון שווה 15: 4 9 2 3 5 7 8 1 6
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים #include<iostream.h> #include<conio.h>void main ( void ){const int size = 3;int Table, Sum[size*2+2] = {0}, i, j, k = 0;clrscr();cout<<"Enter a 9 number: ";for( i=0; i<size; i++)for( j=0; j<size; j++)cin>>Table[j];for( i=0; i<size; i++){Sum[6] += Table;Sum[7] += Table[size 1 - i];for( j=0; j<size; j++){Sum[k] += Table[j]; //Sum a row iSum[k + 1] += Table[j]; //Sum a column j}if(Sum[k] != Sum[k]) break;k += 2;}if( i < size ) cout<<"Current array is not a Magic Table \n"; else{for( k=1; k<2*size+2; k++)if(Sum[k] != Sum[0]){cout<<"Current array is not a Magic Table \n";return;}cout<<"It's a Magic Table with Magic Number = "<<Sun[0]<<endl;} cout<<"Press any key to continue";getch();}סליחה על ההזזות. סדר את התוכנית כדי שתהיה יותר ברורה לך.אני מקווה שעזרתי.
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים 1) PRINTF וSCANF זה בC, לא C#.2) ההבדל בין הקוד של C# לC++ הוא קצת יותר משם הפונ. יש שם קונספטים שאין בC++.אני מניח שפותח התראד יודע איך להפוך את הקוד לC#.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.