עבור לתוכן

נתוני סדרת 8600 משתנים:

Featured Replies

פורסם

דליפת המידע האחרונה מ nVIDIA פתחה בפנינו את נתוני הכרטיסים מסדרות 8300 ו-8600 של החברה, הכרטיסים הראישונים לשוק הנמוך והבניוני אשר תומכים ב-DirectX10. כמו כל דליפת מידע מוקדמת הנתונים נוטים להשתנות עם הזמן, זאת מכיוון שהמידע אינו רשמי. גם הפעם תופעה זו לא פסחה עלינו וכרטיסי סדרת GF8600 מקבלים נתונים מעט שונים.

untitledks5.jpg

האתר VR-Zone מוסר כי השמועות האחרונות על נתוני הכרטיסים מסדרת GF8600 לא היו נכונים במלואם. קודם כל שמם של שני הכרטיסים משתנה ל 8600GT לגרסה החזקה ו-8600GS לגרסה החלשה יותר (כן, בדיוק כמו בסדרת GF7). בניגוד לשמועות האחרונות, בהם הכרטיסים מקבלים רוחב פס של 256Bit לזיכרונות, רוחב הפס הוקטן פי 2 - כלומר 128Bit. אך עם זאת כ"פיצוי" הכרטיסים קיבלו מהירויות שעון גבוהות הרבה יותר מן המהירויות שקיבלנו בשמועות הראישונות, הפעם מדובר ב-650/1800MHz ל 8600GT ו-550/1400MHz ל-8600GS. שאר הנתונים נשארו כפי שהם.

ללא ספק חשבנו כי רוחב פס של 128Bit לזיכרונות יעלם מכרטיסי השוק הבניוני ויבוא לכבוש את שוק הכרטיסים הנמוך, אך טעינו. חשוב לציין שגם כש 7600GT קיבל רוחב פס של 128Bit הרבה הופתעו וזלזלו בכרטיס, אך מבחני הביצועים מוכיחים - הכרטיס הצליח לעמוד חזק מול המתחרה בעל רוחב פס של 256Bit - ה X1800GTO. נחכה למבחני ביצועים אשר יבחנו את הכרטיסים, נקווה שהכרטיסים יצליחו להוכיח את עצמם :)

פורסם

תודה על הידיעה!

יש נתוני צריכת W ?

פורסם

איזה באסה שיש שם רק 128Bit...

נקווה שמהירות השעון הגבוהה יותר באמת תפצה על זה... :-\

פורסם
  • מחבר

יש נתוני צריכת W ?

בנתיים לא, אבל זה יהיה מאוד מעניין.

איזה באסה שיש שם רק 128Bit...

כמו שלימד אותנו ניסיון העבר, כרטיס עם 128Bit יכול להיות חזק מאוד.

אולי בכל זאת זה הצעד החכם של nVIDIA, אולי בעצם הם שמרו קלף במקרה ול ATi יהיה כרטיס מתחרה חזק.

פורסם

אני מעוניין לדעת, בהקשר לכתבה האחרונה, האם מחירי ה GTS וה GTX הקיימים ירדו בחודש הבא, כאשר ה 8800 החלש יותר ייצא? אם כן מתי נרגיש את הורדת המחירים? או האם המחירים ישארו?

פורסם

אני מעוניין לדעת, בהקשר לכתבה האחרונה, האם מחירי ה GTS וה GTX הקיימים ירדו בחודש הבא, כאשר ה 8800 החלש יותר ייצא? אם כן מתי נרגיש את הורדת המחירים? או האם המחירים ישארו?

Only Time Can Tell...

פורסם

באסה, יכול להיות שזה ימנע ממני מלשדרג ל-8600.

פורסם

מה לשדרג ל 8600? אתה מוכר את הכרטיס שלך...........................

:lol:

פורסם
  • מחבר

למה לשדרג מ 7900GS ל 8600GT? בגלל ה DX10??

איזה שטויות.

פורסם

במקום לשדרג את הכרטיס עדיף שתשדרג את המעבד שלך

פורסם

במקום לשדרג את הכרטיס עדיף שתשדרג את המעבד שלך

בשביל זה אני צריך להשקיע כסף, ואין לי כמובן. כרגע אני מאוד מרוצה מהמעבד, לא מתחרט על זה שלא קניתי איזה 3800X2 עם 7300GT בחלץ.

מה לשדרג ל 8600? אתה מוכר את הכרטיס שלך...........................

:lol:

מוכר את הכרטיס שלי כדי לשדרג ל-8600GT, בגלל כוח העיבוד ובגלל התמיכה ב-DX10.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים