עבור לתוכן

מכירים את זה ש.....

Featured Replies

פורסם

מכירים את זה שאתם מסתכלים בשעון בדיוק בשעה עגולה ואתם מתלהבים מזה רבע שעה?

:lol: :lol:

• תגובות 642
  • צפיות 58.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מכירים את זה שחבר שלכם נותן לכם לשמוע ב-MP3 ואתם נכנסים לסרט "וואי רק שלא ידבק לי הצהוב של האוזניים שלו, זה נקי לא נקי, לשים לא לשים" :errrr:

פורסם
:lol: :lol: :lol:
פורסם

מכירים את זה שבמקרים מסויימים מסיבה כלשהי אתם מסתכלים בשעון, אבל לא שמים לב לשעה ואז אתם באמת רוצים לדעת מה השעה ומסתכלים שוב?

זה קורה לי מלא

פורסם

ואז אמא פתאום מופיעה וצווחת "כמה פעמים אמרתי לך לא לאכול בסלון ?! "

מומלץ להיות לבד בבית :errrr:

פורסם

מכירים את זה שאתם מסתכלים לראות מה השעה וזה נראה כאילו המחוג של השניות לא זז כבר איזה 3 שניות?

פורסם

מכירים שיש להם חרא אבל הוא לא יוצא??

פורסם

יש לך עצירות אחי :-\

פורסם

מכירים את זה שאתם מסתכלים לראות מה השעה וזה נראה כאילו המחוג של השניות לא זז כבר איזה 3 שניות?

זה קורה גם אצלי אבל בערך 2 שניות

פורסם

מכירים את זה שהמשקופים במעלית נמוכים ואתם ממש ממהרים הביתה,רצים ודופקים את המכה של החיים במשקוף? [לפחות אני מכיר]

פורסם

אח כמה פעמים אחרתי לבצפר בגלל זה.... :smile1:

פורסם

מכירים את זה שאתם מרגישים שאתם הולכים לחרבן את החירבון של החיים ובסוף יוצאת איזה חתיכה קטנה?

פורסם

ואחריה וואחד פלוץ שאתם חושבים שאתם ממריאים מהאסלה

:lol: :lol:

פורסם

מכירים את זה שהכי אין לכם כוח לקום בבוקר, אז אתם הולכים לאט לאט לשעון ומתפללים "בבקשה שהתעוררתי בטעות שעתיים לפני, בבקשה!" - לפעמים זה מתממש, לפעמים קמים פשוט 10 דקות לפני מההרגל, לפעמים פשוט חוזרים למיטה ומקווים שאף אחד לא יעיר אתכם או ש-10 דקות שינה יעזרו לכם.

:sleep:

יוווו זה כזה נכון

אתה כזה מתעורר ואז אתה קולט שיש לך עוד שעתיים אתה כלכך שמח...

מכירים את זה שבאמצע הלילה מעיר אותכם יטוש אז פתאום כל האורות בבית נדלקים ואתם לא חוזרים לישון אתם שאתם לא הורגים אותו

עכשיו אתה הופך לרמבו מתחיל לקפוץ על ספות וזה עד שתהרוג אותו

עריכה:

כן רק שתדע זה לא שהשעון עובד עלייך כשאתה לא מסתכל הוא מפסיק לעבוד זה פשוט אתה מאבד תחושת זמן אתה לא יודע כמה זה שניה אז זה נראה לך ארוך

פורסם

מכירים את זה שאתם רושמים תגובה ואז אתם מפחדים שזאת תהייה התגובה האחרונה ... :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים