עבור לתוכן

Starcraft 2 השנה + Diablo 3 ב2008 ? - כנראה שכן!

Featured Replies

פורסם

כבר תקופה ארוכה טענתי שblizzard עומדים לספר לנו על SC2 ברבעון הראשון של 2007 (הם פיזרו המון רמזים על זה) והנה זה קורה.

וכמובן שDIABLO לא נשכח (הוא נמצא בפיתוח כבר זמן רב, אבל הם לא מודים בזה)

One of Blizzard's gold-encrusted execs has said that he "hopes" there will be another StarCraft game in the near future.

Advertisement

"As a Starcraft player I can tell you that I hope it wouldn't go a decade - we launched Starcraft in '98 - I hope it wouldn't go a decade before we stand here and celebrate the next Starcraft together," Itzik Ben Bassat told crowds gathered at World of Warcraft expansion The Burning Crusade's official launch event in London last night.

"Don't forget that we have two more franchises that we love - Diablo and Starcraft," Bassat had declared.

"We haven't forgotten that we have these two franchises, and what I can tell you is that I look forward to stand here in a few years, or whenever it's going to be, and celebrate with you the launch of the next Starcraft or the next Diablo."

According to our people on the ground, the Blizzard PRs "looked a bit uncomfortable" around this point. So that's welcome to the Internet the hard way, really.

Whether all that means Bassat knows something that we don't though, or whether he's just teasing or speculating, is impossible to say - but Blizzard is notoriously secret and perfectionist about its work, and it wouldn't be a massive surprise to discover a sequel lurking in development somewhere.

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=71828

עוד כיסוי לידיעה, שמציין את השם של הבכיר - שימו לב - נראה לי שזה הישראלי שעובד שם

At a WoW: The Burning Crusade launch event, Blizzard's VP of Business Development hints at the next instalment in the StarCraft series.

Blizzard fans were out in force in London tonight, celebrating the launch of the much anticipated World of Warcraft: The Burning Crusade expansion, but another Blizzard game might have stolen the limelight.

Itzik Ben Bassat, Vice President Business Development and International for Blizzard Entertainment, took the stage at HMV Oxford Street, London, and said some rather revealing words.

"I'm a StarCraft player myself and I hope it's not a decade, and we launched StarCraft in 1998, before I'm standing here again, celebrating the next game in the series," stated Bassat while on stage.

So, while not an official date for the next game in the StarCraft series, a new game by 2008 looks very likely. We'll keep our ear to the ground for more info.

Earlier today Blizzard game designer Jonathan LeCraft revealed to Pro-G that Blizzard has no plans to bring its hit MMO World of Warcraft to consoles.

http://www.pro-g.co.uk/news/15-01-2007-4502-1.html

*Happy Dance*

:jump: :jump:

עריכה:

כן, זה הישראלי שעובד שם.

http://www.haaretz.co.il/captain/pages/ShArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=0&itemNo=631235

פורסם

אני לא יכול לחכות! :funn: :funn:

חכו תראו, יום יבוא וגם אני אהיה "ישראלי שעובד ב Blizzard".. אחת משאיפות חיי :xyxthumbs:

פורסם

אם בליזארד יוציאו דיאבלו 3 הם יעשו אותו בתלת מימד ואז השליטה על התצוגה תיהיה מסריחה כמו בכל המשחקי hack and slash החדשים

חשבת על זה??

פורסם

אם בליזארד יוציאו דיאבלו 3 הם יעשו אותו בתלת מימד ואז השליטה על התצוגה תיהיה מסריחה כמו בכל המשחקי hack and slash החדשים

חשבת על זה??

BLIZARD לא יכולים לעשות DIABLO מסריח

1. זה דיאבלו

2. זה בליזארד

פורסם
  • מחבר

אם בליזארד יוציאו דיאבלו 3 הם יעשו אותו בתלת מימד ואז השליטה על התצוגה תיהיה מסריחה המשחק יסריח כמו בכל המשחקי hack and slash החדשים

חשבת על זה??

הקסם של דיאבלו זה המבט האיזומטרי והאנימציות החלקות.

תלת מימד = רע מאוד לדיאבלו. (וגם לSC2 לדעתי)

פורסם

מסכים לגמרי לגבי זה ש-3D יהיה רע ל-SC2.

בתר חובב SC אהבתי מאוד את הראשון ואני מקווה שלא יגעו בעניין הזה

פורסם

דיאבלו 3, היכונו לאבד עוד כמה שנים מהחיים. :s07:

LOD Rules :bash:

פורסם

המשחקים הולכים להיות מושקעים אני מאמין בזכות הכספים הרבים שהם מקבלים כל חודש מWOW :smile1:

פורסם

BLIZARD לא יכולים לעשות DIABLO מסריח

1. זה דיאבלו

2. זה בליזארד

אתה כנראה לא הבנת מה אמרתי

כיום, שנת 2007, הסטנדרט הוא תלת מימד, ב1999 זה לא היה

ובגלל זה הם עלולים להוציא את דיאבלו 3 בתלת מימד, שזה גרוע לאללה, כל הקסם של דיאבלו ודיאבלו 2 היה שהם היו דו מימדיים

פורסם

אני סומך על בליזארד שיוציאו משחק מצויין. לא חשוב איך יבנו אותו - יהיה כיף לשחק בסוף. הם לא הכזיבו בינתיים :xyxthumbs:

פורסם

אם הם יעשו את דיאבלו 3 כמו טיטאן קווסט מבחינת התלת מימד אז לא תהיה שום בעיה

פורסם

אני היחיד שיעדיף את דיאבלו יותר בסגנון של kotor\dark messiah ?

דיאבלו היה אחד המשחקים שהכי אהבתי בחיי אבל בכל זאת דו מימד זה לא לימנו.

פורסם

חשבת על זה??

אין מה לפחד מהמעבר לתלת מימד, זה מעבר טבעי שאם ייעשה בצורה נכונה (אפשר לסמוך על BLIZZARD בעניין הזה) לא יפגע כלל במשחק ואולי אף יעשיר אותו.

פורסם

בתר חובב SC אהבתי מאוד את הראשון ואני מקווה שלא יגעו בעניין הזה

אוי אני כל כך אוהב SC =] גם broodwar היה מצויין =]

אני לא יכול כבר לחכות לSC2 :P

ד"א, ברכות על הניהול :xyxthumbs:

פורסם

לגבי מעבר לתלת מימד יחסית למבט האיזומטרי -

Blizzard ידועים בכך שכשהם מוציאים משחק, הם מתבססים על טרנד שכבר קיים וטרי בשוק, אבל משכללים אותו לשלמות בכזה אופן שהם למעשה מגדירים אותו מחדש. כך היה עם warcraft בהתחלה - אחרי dune 2 של westwood, החבר'ה מ blizzard לקחו את ז'אנר ה RTS כמה צעדים קדימה.

כך היה גם עם Diablo, Diablo 2 - משחק ה hack&slash המושלם במבט איזומטרי בזמנו (ולא היו חסרים כאלו לפני כן)

וכך היה כמובן עם WOW - לקחו את ז'אנר ה MMORPG, עשו ממנו יצירת מופת, ופשוט דרסו כל מתחרה אחר. מישהו עוד זוכר בכלל את Everquest 2?

אני מאמין שגם עם Diablo 3 ו SC2 יהיה דבר דומה, כנראה אכן ילכו על טרנד תלת מימדי כלשהו.. נראה לי ש SC2 למשל יהיה ה"תשובה" ל C&C החדש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים