עבור לתוכן

התארגנות חברי הפורום לרכישה מרוכזת של מסך DELL 2007WFP במחיר סביר..

Featured Replies

פורסם

לידיעת המתעניינים, שוחחתי עם CMS, אחד מיבואני דל בארץ, ועם החנות שעובדת מולם: LCDTV. לדברי בחור בשם דוד נתיב מLCDTV, משלוח של מסכים מהסוג הנ"ל אמור להגיע בזמן הקרוב, ולדבריו "סביר להניח שכבר מחר". הוא נתן לי מס' טלפון 03-924-9436 ושמות של שני אנשים, אבי וברק, שאיתם ניתן ליצור קשר ו"לשמור" מסך לכשיגיע המשלוח.

לגבי המחיר?

לאבי וברק הפתרונים, ולא תפסתי אותם עדיין...

בהצלחה לכולנו, ומי ייתן והדבר יבשר על שחר של עידן חדש :cool2:

• תגובות 433
  • צפיות 68.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אלו שאומרים פה "אשמח להיות גם ברשימה"... הרשימה מנוהלת ע"י בעל החנות לא ע"י דף בפורום.

החנות LCDTV מוכרת באיזה 2700 שקל כרגע..

פורסם

דיברתי עם החנות - השבוע... נקווה

פורסם
  • מחבר

אני רכשתי מאבי מסך כזה לפני כחודש לערך.

אני משער(ובסבירות גבוהה..) שבמידה וכל אלו שכתבו כאן שייכנסו לרשימה...אכן ירכשו

את המסך בפועל-המחיר יירד מ-2700 ש"ח .....................

פורסם

עדכון. מארק, מ"אנסול", שהוא עוד יבואן של דל, הבטיח לי מחיר של 2380 שקל, ברכישה מאורגנת של מינימום 5 מסכים, מקסימום 15. היות ושמתי לב לקבוצה המתארגנת כאן, זה יכול להיות אופציה שפויה למריחה של יעקב. אספקה ב8 במרץ, ממוקם באזור פתח תקווה. אימייל:mark@ansol.co.il סלולרי 0543031740. ושלא תגידו שלא השקעתי! P:

פורסם

האם הוא יכול לברר איזה פאנל המסך? זה מאוד חשוב.

פורסם

חשיבות סוג הפאנל ידועה. דבר איתו. אגב אחלה שם משפחה.....

פורסם

ועוד יבואן של דל עם מציאה לא רעה...

נותרו 4 יחידות במלאי, כל אחת 466$+מע"מ (בערך 2300 ש"ח), אחריות 3 שנים. בכרטיס אשראי: עד 3 תשלומים ללא ריבית או הצמדה.

03-9278243 או 052-3878243 Israel-l@team.co.i. השם הוא ישראל לייבוביץ'.

בקיצור חברים, מוכרים לא חסרים, רק צריך לחפור ולפשפש... אם מישהו כאן מצליח לרכוש אחד כזה, שאפילו פועל, שיספר לכולנו למען נדע ונחכים.

בהצלחה!

פורסם

ידוע לגבי איזה פאנל הם ?

פורסם

אז מה עם יעקב? :silly:

פורסם
  • מחבר

לדעתי-הבחור(יעקוב) פיספס את הרכבת,ובגדול.

נשאר רק לראות שאכן כל הפטפטנים של "תכניסו אותי לרשימה" :silly:

ירכשו את המסכים שהוצעו ב-2300 ש"ח בחנויות שהוזכרו היום,והכוללים אחריות יבואן ראשי של DELL.

8)

פורסם

כן, רק שאף אחד לא אמר איזה פאנל, ועובדתית רוב החנויות עדיין מורחות את הלקוחות עם עוד כמה ימים / שבוע הבא...

פורסם

ועוד יבואן של דל עם מציאה לא רעה...

נותרו 4 יחידות במלאי, כל אחת 466$+מע"מ (בערך 2300 ש"ח), אחריות 3 שנים. בכרטיס אשראי: עד 3 תשלומים ללא ריבית או הצמדה.

03-9278243 או 052-3878243 Israel-l@team.co.i. השם הוא ישראל לייבוביץ'.

בקיצור חברים, מוכרים לא חסרים, רק צריך לחפור ולפשפש... אם מישהו כאן מצליח לרכוש אחד כזה, שאפילו פועל, שיספר לכולנו למען נדע ונחכים.

בהצלחה!

מה זה זה ? לא אתר לא כלום, פרטים במייל הוא לא רוצה לתת, רק בטלפון... לא נעים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים