פורסם 2007 במרץ 1218 שנים יש שני יעקבים לא ? נראה לי - אחד של נקסטופ ושני של היבואן טים תים-מלם. (בשביל הקפדנות ;D)אני מצטרף לבקשה. למישהו יש תעודת אחריות על רכישה דרך נקטסופ או תים ?
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים רושמים תים, או תים-מלם אם אתה רוצה להיות קפדן.בכל מקרה, תים היא יבואן גדול מאוד של DELL וחברה לא קטנה בפני עצמה - תהיה בטוח שאתה מקבל מהם תעודת אחריות בלי שום בעיה.לגבי יעקב מנקסטופ - אם כ"כ הרבה אנשים כבר רכשו ממנו מסכים ואף אחד לא בקיא בנושא האחריות, זה אומר דרשני.אני מקווה שאני טועה בעניין.
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים יצא לי היום לממש את האחריות אצל נקסטופ.אתמול נתקעה לי רגלית כוונון הגובה של המסך. פירקתי אותה ונסעתי למשרד של נקסטופ.לאחר בדיקה קצרה קיבלתי רגלית חדשה.
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים הוא התחייב לשלוח לי תעודת אחריות שבוע שעבר בדואר, אני מקווה שהיא תשלח בקרוב
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים עברתי עכשיו על האתר. נידהמתי לראות שאין שם שום מידע על הבעלים. מחר המשרד נעלם ואתם נשארתם עם מסך ללא אחריות? http://www.nextop.co.il/
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים לכל הלקוחות הגיעו תעודות אחריות אנא צרו קשר על מנת לקבל אותם בברכה יעקב ולמקטרגים למיניהם תמשיכו לאכול את הלב אנו נמשיך לשרת את חברי הפורום בצורה הכי טובה שיש
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים אם אפשר, תנו רשימה של חנויות שמחזיקות 2007FP ו 2007WFP. נשארו לנו בפנדה עוד כמה יחידות של המסך הזה. היבואן הוא CMS (אחריות מלאה ל-3 שנים, החלפה על כל פיקסל שרוף) נ.ב. - לפני שאתם מתקשרים ושואלים שוב, הגירסא היא באמת A04, והפאנל הוא באמת S-IPS
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים היבואן הוא CMS (אחריות מלאה ל-3 שנים, החלפה על כל פיקסל שרוף)כן, רק השאלה היא האם ההחלפה מתבצעת בתקופת החיים הזו, או הבאה....
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים לכל הלקוחות הגיעו תעודות אחריות אנא צרו קשר על מנת לקבל אותם בברכה יעקב ולמקטרגים למיניהם תמשיכו לאכול את הלב אנו נמשיך לשרת את חברי הפורום בצורה הכי טובה שיש יעקוב שלום רב,לפני שאני משקיע על מסך 2200 ש"ח אשמח לדעת מי נותן לי את השירות במקרה של תקלה, לאיזה מעבדה אני פונה? (תשובה לשאלה זאת חיפשתי באתר שלכם).מובן לי שבמידה ויש בעיית פיקסלים הפנייה היא אליך. קראתי פה בטופיק שהיו מקרים והטיפול שלך במקרים האלו הייה א'א'.תודה מראש,L.A
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים התחילו לא מזממן למכות את המסכים של DELL ב IQPC...מ 2007WFP עולה שם 2320 ש"ח...
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים לאן להכניס?יש אותו גם שםhttp://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=256&Pname=DELLאו שלא הבנתי אותך...
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים לכל הלקוחות הגיעו תעודות אחריות אנא צרו קשר על מנת לקבל אותם בברכה יעקב ולמקטרגים למיניהם תמשיכו לאכול את הלב אנו נמשיך לשרת את חברי הפורום בצורה הכי טובה שיש מישהו קיבל כבר את תעודת האחריות ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.