פורסם 2007 במרץ 118 שנים גם אני הזמנתי!רחב IPS.יום שני יגיע (יום ראשון אני בצפון אז ביקשתי שיביא בשני)למישהו יש תוכנה לבדיקת פיקסלים שרופים שאני אוכל לוודא שיגיע המסך שהוא נטול פיקסלים שרופים?עכשיו בקטע של האחריות, באתר באמת נקסטופ לא רשומים =\ מעניין למה..
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מה הקשר cms? נקסטופ טוענים שהם יבואן פרטיאבל האחריות היא של דל ישראל..אני רוצה תשובהממקור מוסמך כמו דל ישראל על האחריות שהם נותניםעל היבוא הזה..
פורסם 2007 במרץ 118 שנים צור קשר עם CMS אם כבר... הם מיביאים את זה ועובדים עם החנות (כפי שנאמר פה לפחות), אני מניח שזה מה שדל יגידו לך גם כן.. tmpusr, המסך ישמש כמובן גם לסרטים וסדרות, והיום אני ב 1024 על 768. קודם אמרת תכנות וגלישה. עכשיו זה סרטים וסדרות. תחליט לתכנות וגלישה - רגיל, לסרטים וסדרות - רחב[br]פורסם בתאריך: 1.03.2007 בשעה 17:01:59 מה הקשר cms? נקסטופ טוענים שהם יבואן פרטי אבל האחריות היא של דל ישראל..אני רוצה תשובה ממקור מוסמך כמו דל ישראל על האחריות שהם נותנים על היבוא הזה.. לא ענו לך בקישור שנתתי? Address Dell Distribution (EMEA) Ltd 6A Habarzel Street, Ramat Hachayal Tel Aviv 69710, Israel E-mail Israel_info@dell.com Tel 972-3-767 4000 Customer Relations 972-3-767 4006 Dell Country Manager Mr Ra'anan Biber Fax 972-3-644 4106
פורסם 2007 במרץ 118 שנים גם אני הזמנתי!רחב IPS.יום שני יגיע (יום ראשון אני בצפון אז ביקשתי שיביא בשני)למישהו יש תוכנה לבדיקת פיקסלים שרופים שאני אוכל לוודא שיגיע המסך שהוא נטול פיקסלים שרופים?עכשיו בקטע של האחריות, באתר באמת נקסטופ לא רשומים =\ מעניין למה.. הנה קישור לאתר לבדיקת פיקסלים שרופים.http://www.gdargaud.net/Hack/DeadPixels.html
פורסם 2007 במרץ 118 שנים למבצע שיש לחברי הפורום יש הגבלת זמן?אם נגיד אני אקנה עוד שבוע זה עדיין יהיה במבצע?
פורסם 2007 במרץ 118 שנים למבצע שיש לחברי הפורום יש הגבלת זמן?אם נגיד אני אקנה עוד שבוע זה עדיין יהיה במבצע?יש לחץ רציני...אני כגע מנסה לשכנע אותו לשמורלי אחד ליום שני..חברים חייבים לבדוק שהאחריות אמיתיתבאמת של דל ישראל...למי לפנות בתפריט בטלפון?
פורסם 2007 במרץ 118 שנים למבצע שיש לחברי הפורום יש הגבלת זמן?אם נגיד אני אקנה עוד שבוע זה עדיין יהיה במבצע?לפי מה שאני הבנתי, יעקוב הוא יבואן.הוא שולח עכשיו את מה שהוא קיבל לחנויות וסביר להניח שתוכל לקנות בהקדם בחנויות את המסך הזה.אבל במחיר קצת יותר יקר.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים זה גם מה שאני הבנתי, ולפחות מה שהוא אמר לי שאפילו יש לו קשרים ב דל בארץ ובמידה ויש תקלה (טפו טפו טפו) נזכה ליחס מועדף כי הוא יחסית מוכר הרבה דל. כך לפחות הוא אמר fireice גם לך הוא אמר שזה אותו פנל S-IPS?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.