פורסם 2007 במרץ 118 שנים כדי לקנות את המסך במחיר 2165 ש"ח(מחיר לחברי הפורום) ולא ב 2500 מה אני אמור לעשות?תיכנס לאתר של NEXTOP, תבצע הזמנה של המסך, תבחר בקניה באמצעות כרטיס אשראי, אל תכניס את פרטי הכרטיס, יחזרו אילך ותגיד שאתה מהפורום. בכל מקרה אתה יכול גם לכתוב את זה בהערות של ההזמנה.אתה גם יכול להתקשר אליהם - המספר מופיע באתרבהצלחה
פורסם 2007 במרץ 118 שנים איזה דילמה אני מדבר עם יעקב הכרטיס אשראי בידולא יודע מה להחליט רחב או לאאוף...אם אתה רוצה מסך למשחקים וסרטים אז רחב.אם למטרות אחרות אני הייתי ממליץ לך את הרגיל.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים זו הבעיה שזה לא ממש חד ערכי אצלי,אני עושה קצת מהכל עריכת וידאו, משחק עבודה באינטרנט...נראה לי אני ילך על הרגיל..מה שבטוח בטוח וגם נשארו ליעקב רק 3 ממנו כך הוא אמר לי מהרחבים לא חסר.מקווה שאני לא יתחרט...
פורסם 2007 במרץ 118 שנים טוב אחרי ששגעתי אותכם.... חחח קניתי את הרחב, והמסך כנראה מגיע כבר היום השליח של UPS היה שם והוא הספיק לתת לו את המסך שלי.. אז הלכתי על רחב, אני מקווה שאני לא יתחרט על זה. ויעקב ממש סימפטי ובסדר גמור ממש נהינתי לדבר איתו... אז בהצלחה לכולם, רק מקווה שאני לא יתחרט על הרחב...
פורסם 2007 במרץ 118 שנים "אתחרט"... אולי אני "זקן" מדי - אבל מה זה "חחח" או "חחחחחחח"? זה אמור להיות גיחוך מסוג כלשהו ? על חשבונו של מי? הכותב או הקוראים? < פתאום קולט שאני כמעט פי שניים וחצי בגיל מחלק מהמומחים פה (3DGOD ) >
פורסם 2007 במרץ 118 שנים אכן יפה דרשתוכבר נראה לי שהתחרטתי...אני ינסה לשנות את ההזמנה למרות שהיא יצאה כבר...
פורסם 2007 במרץ 118 שנים בשבילת תכנות וגלישה מה היתם ממליצים ? רגיל או רחב ?לגבי זה שרוצה 24" נראה לי יש במלאי ב LCDTV
פורסם 2007 במרץ 118 שנים לא יודע אולי פחד לא רצינולי מהלא נודע...למרות שיש לי טלויזיה מסך רחב שאני מאד מרוצה ממנהאבל אני עכשיו עם CRT 19ונראה לי שיהיה קטן לי הריב אבל אולי אני טועהכפי שאתם רואים אני בבלבלות רציניות עם עצמי..
פורסם 2007 במרץ 118 שנים בשבילת תכנות וגלישה מה היתם ממליצים ? רגיל או רחב ?לתכנות וגלישה - מסך רגיל ללא ספק. מסכי 20' רחבים מאוד "נמוכים" ואתה מפסיד שטח צפיה אנכי ולא ממש מנצל את התוספת בשטח הצפיה הרוחבי.עבודה ב-PIVOT היא אפשרית אבל ממש לא "טבעית"רחב מומלץ בעיקר למשחקים וסרטים.[br]פורסם בתאריך: 1.03.2007 בשעה 16:52:01איך אני משיג את דל ארץעל מנת לברר את האחריות על היבואדרך nextop?אפשר מספר?www.dell.co.ilhttp://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/israel?c=il&l=he&s=bsd&~ck=pn
פורסם 2007 במרץ 118 שנים http://www.users.co.il/contact.asp?NID=314אלה דל ישראל?שני המספרים לא טובים אני חייב לוודא שהאחריות אמיתית...מה המספר הנכון?
פורסם 2007 במרץ 118 שנים צור קשר עם CMS אם כבר... הם מיביאים את זה ועובדים עם החנות (כפי שנאמר פה לפחות), אני מניח שזה מה שדל יגידו לך גם כן..tmpusr, המסך ישמש כמובן גם לסרטים וסדרות, והיום אני ב 1024 על 768.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים טוב החלפתי לרגיל..הוא היה ממש נחמד ולא עשה בעיות..עכשיו אני יותר שלם עם עצמי.הוא אומר שמבחינת הפנל והכל ממה שהוא יודע במשלוח הזה זה בדיוק כמו הרחב.שאני יקבל אני ידווח לכם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.