פורסם 2007 בינואר 1818 שנים פותח הדיון זה ברור שהמחשב שלך לא מתאים למשחקים של היום וכרטיס לא יעזור פה גם אם המחשב היה יותר חזק אין היום כרטיס לPCI הישן שמתאים למשחקים מה שיש זה כרטיסים כמו 5200 וכרטיסים דומים שיריצו משחקים מסוימים באופן סביר אבל גם זה לא להרבה זמן ובכלל לא הייתי משקיע 500 שקל במחשב הזה בלי סיבה מיוחדת ת500 שקל תחסוך או למחשב חדש או לקונסולה אם המטרה זה משחקים
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר מה לחסוך?מה אני יכול לעשות עם 1000 שח?נניח ואני רוצה למכור תמחשב בכמה יקחו לי?
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים קודם כל אני לא יודע אם באמת יש איזה ערך למחשב שלך היוםאבל אולי תקבל כמה מאות שקלים חוץ מזה אפילו "מחשב מיפרט" או כמו שחלק אחרים מכנים "מחשב טכנים"ב1500 שקל יתן לך ביצועים הרבה יותר טובים או שתחפש משומש נחמד עדין מפרטים ב1500 שקל לא יתנו לך להריץ את אובויליון אבל אפשר לקנות מחשב נחמד אם איזה 5200 שיתן לך להריץ את FIFA באופן סביר בקיצור עדיףאו שתיקנה PS2 +ציפ שגם עדיף על המחשב שלך
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מחבר יש לי במחשב נייד 9000 ראדאון ופיפא עובד שם בצורה די סבירה.אני עכשיו מתלבט אם לקנות מחשב חדש למרות שיש חוסר במשאבים או לקנות כרטיס מסך ולפתור את הבעיהבקשר למעסד יש לי SOKET 370 מוכרים מעבדים על התושבת הזו?
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים חברים תבינו.אין מה לעשות עם פנטיום 3 בימינו.אין מה לשדרג כזה מחשב, כבר עברו 3 תשובות מעבד מאז.אפילו מחשב פנטיום 4 עם AGP זה נהיה בעייתי לשדרג.האפשרויות (הזולות) של בעלי פנטיום 3 הם:א. לסבול.ב. לקנות PS2 משומש.ג. לקנות מחשב מבוסס סמפרון וכרטיס מסך חלש יחסית- שעדיין יהיה חזק פי כמה מ P3.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מחבר אתה מעמיד אתי ועוד כמה במצב מאוד מתסכל כי לא תמיד יש אפשרות לקנות מחשב.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים הוא אומר לך תאמת העצובה המפרט שלי הרבה יותר חדיש משלך וגם המפרט שלי מאוד לא משתלם לשדרוג אני בעקרון יכול לחפש 3200XP משומש לקנות ספק כח יותר טוב ואיזה 7600 אם הייתי מרגיש צורך לשדרג אבל שהיום יש לך כפולי ליבות יחסית זולים שגם תומכים ב6 ביט ושכרטיסי DX10 התחילו ליכנס ועוד כמה חודשים יצאו כרטיסים עממים יותר ושזכרונות DDR1 מוחלפים בDDR2 חבל בהרבה מקרים לשדרג מחשב ישן זה פשוט לא יחזיק הרבה זמן המפרט שלך בכלל מיושן ככה שאין מה לעשות תחסוך איזה 4-5 למחשב חזק או 1500 למחשב יותר טוב בהרבה מהמחשב שיש לך כרגע ותגמור תסיפור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.