עבור לתוכן

מחפש תוכנת סריקה (לא תלויית סורק) שתאפשר פיטצ'ר ספציפי מאוד

Featured Replies

פורסם

אני מחפש תוכנת סריקה, (עדיף חינמית קוד פתוח, אבל מוכן להתפשר על אחרות)

שמאפשרת אחרי PREVIEW לסמן ידנית (לא אוטומטית לפי זיהוי של התוכנה, אלא ממש ידנית)

כמה ריבועים על המסך, כולל להטות אותם בזווית במידת הצורך, ואחרי לחיצה על "SCAN" תסרוק לבד את כל החיתוכים שהגדרתי לה

ותטה את הריבועים שבזווית למצב ישר, כל זה במעבר סריקה בודד.

מישהו מכיר חיה כזאת ?

יש לי זיהוי וחיתוך אוטומטי בדרייבר של הסורק שלי (מפרט)

אבל הוא לפעמים מאוד מקרטע, ואני מעוניין למתוח ידנית ריבועים לסריקה.

תודה.

פורסם

אצלי בתוכנה של הסורק יש את האפשרות לעשות כל חיתוך אחרי ה Preview (סורק של 250שח שנקנה לפני 4 שנים).

אתה בטוח שאין לך את האפשרות? תנסה לסרוק דרך פוטושופ אולי שם זה יתן לך את האפשרות.

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על זה

וזה לא משנה דרך מה אתה סורק, ה TWAIN קורא לדרייבר של הסורק שלך בכל מקרה, לא משנה דרך איזה תוכנה אתה מפעיל אותו

אלא אם כן אתה משתמש בתוכנה שיודעת בעצמה להשתמש בסורק, בלי ה TWAIN, שזה מה שאני מחפש

שוב : אני גם יכול לעשות כל חיתוך אחרי ה PREVIEW

אני מחפש תוכנה שתתן לי לעשות כמה חיתוכים כאלה ביחד, ושתסרוק את כולן בבת אחת ו- לקבצי עבודה שונים

למשל אני רוצה לסרוק תמונות מאלבום משפחתי

אז אני שם 4 תמונות, ועושה PREVIEW

אני רוצה לעשות את החיתוך לכל אחת מהן, ולתת הוראת סריקה, ולקבל בתוצאה 4 קבצים חתוכים סרוקים

אני רוצה שזה יקרה במעבר אחד ויחיד של הסורק, לחסוך בזמן, כי יש לי מלא אלבומים שאני רוצה לסרוק

בפועל יש לתוכנה של הסורק שלי זיהוי אוטומטי

והיא יודעת לזהות את 4 התמונות ולחתוך אותן, אבל זה לא תמיד מזהה במדוייק ונניח סריקה מתוך 5 מתפקששת

מה שגם, צריך נורא להקפיד כשמסדרים את התמונות על הסורק, ועל הריווח בינהן ושכולן יהיו ישרות,

בשביל שהזיהוי והחיתוך האוטומטי יעבוד כמו שצריך, וזה פשוט גוזל מלאאא זמן.

אני רוצה בדיוק מצב כזה, אבל שאוכל להגדיר את חיתוכי הסריקה ידנית, ולא להסתמך על תכונת הזיהוי האוטומטי בתוכנה.

ונניח שהתמונה מונחת בזווית, אז אני מסמן ריבוע חיתוך בזווית, והקובץ הסופי מסובב למצב ישר.

זה רק עניין של תוכנה, מוזר לי שלא מצאתי משהו שיכול לעשות את זה.

פורסם

אני אשמח גם לשמוע על זה תשובה.

סרקתי מספר אלבומים לא מבוטל לעריכת סרטון משפחתי. אני נאלצתי לחתוך ידנית את כל התמונות בפוטושופ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים