פורסם 2007 בינואר 1618 שנים כדי לצפות בסרטי אבי אנחנו נדרשי לקודק או נגן מיוחד.בשתי המערכות האחרונות שהיו לי ffdshow גרם למסך כחול בצפיה בסרטי וידאו או להתנגשויותעם כרטיס קול שהותקן. ראו הוזהרתם.נראה לי שקודק כזה יכול לבשל את המעבד או את כרטיס הקול בצורה שאפשר להצטער עליה זמן רב.אשמח לדעות ו/או תגובות.
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים אצלי הוא עובד מצויין. איזו גירסה התקנת? הישנות היו צריכות משאבים משמעותיים מהמעבד, החדשות הרבה פחות.
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים על מה אתה מדבר זה אחד הקודקים הכי טובים ושימושיים שיש ואפילו יש לו אפשרות להציג כתוביות בתוך סרט.
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים מאז שגיליתי אותו אני לא מתקין שום קודק אחר אין בו שום דבר רע לדעתי בפירמוט האחרון האמת לא התקנתי שום קודקים, גם לא אותו, רק VLC ולא צריך קודקים ושום כלום
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים הבעיה עם VLC היא שהוא לא נוח אני אישית לא ראיתי משהו יותר נוח מ-MPC (מדיה פלייר קלאסיק)
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים FFDSHOW הוא אחד מהקודקים הטובים והכדאיים ביותר , מלא בעיות הוא בטח לא וכנראה הבעיה שלך נובעת מנתונים אחרים אצלך שכנראה לא מופיעים אצל רוב מחשבי העולם שמשתמשים בקודק זה.מה שחשוב לשים לב הוא שהגירסה "הכביכול רשמית" היא עתיקה מלפני שלוש שנים כמעט , במקביל יש פיתוח אחר שזוכה למספר עידכונים וחידושים מדי חודש , הגירסה האחרונה היא מינואר 2007 - ואותה עליך להתקין (הורדה מהאתר FREE CODECS). כמובן שאם אתה מתקין אותה אין שום סיבה להתקין קודקים אחרים שמתעסקים ב MPEG4 (עיקר השימוש בה) לסוגיו השונים , אין בזה הגיון וזה מתכון לצרות (כמו להתקין כמה אנטיווירוסים או פיירוולים).יש לי נסיון ארוך עם התוכנה על המון מחשבים שונים ולא ניתקלתי איתה בשום בעיות בשנים האחרונות , היא אפילו עושה פלאים עם כמה P3 שעליהם היא מותקנת.בעיקרון - במחשב עם מערכת XP מעודכנת בכל העידכונים , ביחד עם קודק לקוויקטיים (מומלץ QUICKTIME ALTERNATIVE) וFFDSHOW אחרון - לא צריך להתקין קודקים נוספים לרוב השימושים של רוב האנשים (תמיד יש יוצאים מהכלל). עדיפות נוספת היא בנוסף לכך להשיתמש בMEDIA PLAYER CALASSIC שמגיע עם ה QUICK TIME ALTERNATIVE בכדי להיות מסודר לגמריי.
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים ניראה לי שהבעייה שלך הייתה שפשוט היו לך קודדים מותקנים לפני שהתקנת את FFDSHOW, מה שגורם להתנגשות ביניהם מתי שאתה מנסה להפעיל סרט מסויים.אתה לא צריך להתקין אף קודד אחר בזמן שאתה מתקין את זה, יש שם את הכל כימעט, לכן תתקין -רק- את זה ולא דברים אחרים לפני \ אחרי שיצרו התנגשות ובעיות מיותרות.
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים כדי לצפות בסרטי אבי אנחנו נדרשי לקודק או נגן מיוחד.בשתי המערכות האחרונות שהיו לי ffdshow גרם למסך כחול בצפיה בסרטי וידאו או להתנגשויותעם כרטיס קול שהותקן. ראו הוזהרתם.נראה לי שקודק כזה יכול לבשל את המעבד או את כרטיס הקול בצורה שאפשר להצטער עליה זמן רב.אשמח לדעות ו/או תגובות.איזה קשקוש בלבוש. הקודק הזה הוא דבר גאוני, בייחוד לאנשים כמוני שעוסקים המון בהמרות וידאו וזקוקים להמון קודקים.כבר קרה מקרה שנלאצתי לפרמט בגלל הבלאגן שריבוי קודקים עושה. FFDSHOW זה פשוט דבר גאוני
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים אני לא יודע למה אתה לא אוהב אותו אבל זה אחד הקודקים הטובים ביותר והיציבים ביותר שיצאו בזמן האחרון בכללי עובד אצלי ללא שום בעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.