עבור לתוכן

צורב DVD של NEC עושה בעיות! (3520AW)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

הצורב נותן לצרוב רק על X8 אני מדבר על מדיה רגילה בהגדרות של דיסק DATA ב-NERO.(הגדרות על מקסימום)

מה עושים?

פורסם

כנראה שהמדיה תומכת עד למהירות 8.

פורסם

תנסה לצרוב על מדיה איכותית אם לא הולך תנסה לעדכן קושחה

פורסם
  • מחבר

SILVER LINE זוהי המדיה...אני יודע שלא איכותית משהו אבל אמורה להספיק לא? עשיתי עדכון קושחה כבר - לא עזר.

פורסם

מדיה קקה, אל תצפה להרבה.

פורסם
  • מחבר

תראה..אם הייתי צורב על 32 במקום 52 הייתי מבין אבל על 8 זה לא סביר

כמו כן בעבר הייתי צורב על אותם מדיות על מהירות יותר גבוהה.

פורסם

:kopfpatsch: אז תגיד שמדובר בCDR הייתי בטוח שאתה מתכוון לDVDR.

בכל אופן זה לא תקין אלה אם כן זה דיסק ישן או שזה CDR-W אצלי יש CDR-W של סילברליין ואני מוגבל למהירות של X10.

פורסם
  • מחבר

מדובר על CDR ואכן הם ישנים אבל מה הקשר ליישן? מה זה דיסקט 1.44? זה אמור לשמור על מדיה לאיזה 50 שנה לא?

פורסם

^^

האמת שלא, אני מתחיל לשים לב לתופעה הזאת כבר... פעם השתמשתי בדיסקים זולים שיוצרו כאן בארץ ועוד חברה בשם Presicion שכתוב שהם מיוצרים בגרמניה שפעם קניתי, ועכשיו אחרי כל הזמן הזה המידע שעל הדיסקים האלה לא קריא בכלל... שום כונן CD לא הצליח לקרוא אותם וזה נורא חבל

אז עדיף להיזהר מזה

פורסם
  • מחבר

יש למישהו פיתרון לבעיה שלי?

פורסם

תבדוק שהצורב עובד על DMA ולא על PIO.בודקים במנהל ההתקנים.ערוץ IDE ראשוני(או משני איפה שהצורב מותקן).

פורסם
  • מחבר

קטע מוזר...יש לי שני הארד דיסקים אחד מחובר ב-IDE והשני דרך SATA2 ושניהם מופיעים לי ב-IDE בכל מקרה אני רואה את הצורב בהתקני כוננים ושם הוא כותב לי שה LOCATION שלו הוא ב-Location 0 (Secondary ATA Channel)

פורסם

שום דבר מוזר.זה בכוונה הביוס מדמה את הHD ל IDE שלא תצתרך להתקין דריבר סאטה בפרמוט והתקנת וונדוס.

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה SECONDARY ב- ATA ולכן אין לי אפשרות לראות על מה הוא עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים