עבור לתוכן

מישהו ראה 8800GTS יותר זול מזאפ?

Featured Replies

פורסם

נמחק לשם הורדת לחץ הדם של החנונים הצעירים.

• תגובות 67
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^^

אתה מצפה שמישהו יאמין לך ?

וכאילו שהם לא יודעים שיש כאלה שמלכלכים אליהם

פורסם

Try me.

פורסם

תגיד יש לך בכלל חברים.

אתה יכול לספר למה בדיוק עשית את זה או מה היה המניע שלך

פורסם

אני גם רוצה לשמוע למה מישו מתערב בדברים שהוא לא קשור אליהם, כדי לדפוק כמה אנשים סתם.

מה זה עזר לך שהלשנת עכשיו? אה?

לא מבין לא מבין...

פורסם

Try me.

שתדע לך שמחר אני בבית שלך (פרצתי לHWZONE וגנבתי את הIP שלי והשוותי את זה במאגר) ושמחר אני בבית שלך ואני מפוצץ לך את האמ אמא של הצורה

אבשלי יותר חזק מאבשך והוא יתן לו מכות

ואח שלי שוטר הוא ירביץ לך

(סיימנו כבר עם הלהתנהג כמו בני 4? לא התקשרת לאף אחד, ואם היית מתקשר הם היו צוחקים עליך שאתה מתנהג כמו אדיוט ומנתקים לך בפרצוף...)

פורסם

סבבה.

בכיף.

איזה אנשים לחוצים :lol: :lol:

פורסם

למרות שהתרד מוצה כמעט עד סופו.

מעולם לא קניתי מחשב מאייבורי אני תמיד מעדיף לקנות קרוב לבית שם.

במשך 5 שנים שמעתי על 6 איש שקנו מחשב באייבורי ולכולם בלי יוצא מן הכלל היה בעיות בDVD,צורב,הרד דיסק,לוח אם אף מחשב לא שרד 4 שנים ללא תיקון,

ושניים לא הגיעו לגיל 5 פשוט עצרו ב4 שנים.

בנוסף אני חייב לצין שאף אחד מהרוכשים לא ביצע OC , 5 מהם לא משחקים משחקים מעבר לFLASH , כולם החליפו כעבור שנה את העכבר והמקלדת המצחיקים שהביאו להם "חינם", והכי מעצבן אחרי 6 חודשים בממוצע המחשב של כל אחד מהם נשמע כמו טרקטור.

כולם התיעצו איתי וסרבו לעצתי בגלל מחיר נמוך .

יכול להיות שזה צרוף מקרים מוזר יכול להיות שזה רדיפה על רקע עסקי,אבל תשאלו את עצמכם איך יכול להיות 5 מחשבים שרכשתי מחנות סטנדרטית (2 לי וחמש למשפחה הקרובה), כולם אבל כולם עובדים ללא תקלות ,כל הצורבים,הרד דיסקים,מקלדות,עכברים,עדיין עובדים נהדר גם אחרי 6 שנים,וגם באוורור וברעש אין

שינוי קיצוני.

זו דעתי והיא נשפטה רק על פי ניסיוני וניסיון חברים שלי .

אין לי שום אינטרס חוץ מאשר השתפפות בפורום אשר הינה המלצות ובעיקר קבלת המלצות על עלות-תועלת,עלות-אמינות,עלות-שרות,עלות-ביצועים,והרגשה טובה לאחר קנייה בעיקר .

יום טוב

פורסם

עוד פעם דיון על IVORY...

עזבו את זה, נו....מי שמוכן להיסתכן וללכת אליהם-מוזמן.

מי שמחפש איכות-יגיע למקומות אחרים , אולי תיפה יותר יקרים, אבל בהמון יותר אמינים.

פורסם

ALBATRON 8800GTS

עולה 2699 שקל בWWW.IQPC.CO.IL

פורסם

אני דווקא חייב די הרבה לאיבורי....

אחרי חצי שנה מרכישת מחשב מאיבורי היו לי כל כך הרבה תקלות והתעסקות בלתי פוסקת שלי עם המחשב

וככול שעבר הזמן התקלות הפכו לחומרה ברמות העמוקות ביותר וככול שתקנתי בעצמי למדתי יותר...

אז אני באופן אישי ממליץ איבורי!

ויש לי גם סלוגן:

איבורי- קנה מחשב צא טכנאי!

פורסם

אני דווקא חייב די הרבה לאיבורי....

אחרי חצי שנה מרכישת מחשב מאיבורי היו לי כל כך הרבה תקלות והתעסקות בלתי פוסקת שלי עם המחשב

וככול שעבר הזמן התקלות הפכו לחומרה ברמות העמוקות ביותר וככול שתקנתי בעצמי למדתי יותר...

אז אני באופן אישי ממליץ איבורי!

ויש לי גם סלוגן:

איבורי- קנה מחשב צא טכנאי!

ענק! הרגת אותי...דרך אגב אני מסכים עם כל מילה אני חושב שהידע במחשבים שווה יותר ממחשב אחד..

פורסם

נועה שוברים תשוק 2600 שקל 8800GTS

פורסם

חלאס יא מעצבים מה אתם נטפלים אליהם

המחשב שלי משם והוא אחלה פשוט אתם ילדים מעאפנים אתם הולכים וכמו דגים לא מדברים הם רואים שאתם תמימים ועובדים עליכם לכו תדברו לא יפה תאיימו ויביאו לכם חדש

פורסם

אנחנו לא צריכים לדבר לא יפה בשביל לקבל תמורה מלאה לכסף שלנו, אם כן אז למה לקנות שם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים