עבור לתוכן

palit X800GTO יריץ את Oblivion על המפרט שלי?

Featured Replies

פורסם

לפני שנה קניתי את Oblivion בתקווה שאצליח להריץ אותו על מחשבי הישן. התאכזבתי לגלות שהכרטיס הנוכחי, 5900XT, אינו מאפשר חווית משחק סבירה אפילו ברמת פירוט נמוכה מאוד. אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף באפיק AGP גוסס ולכן 1950Pro לא בא בחשבון.

X800GTO עולה היום 600 ש"ח. הוא יצליח להריץ את המשחק ברזולוציה 1440X900 + AA? (המפרט המלא נמצא בפרטים אישיים)

פורסם

ברזולוציה כזאת לא מומלץ לך להפעיל AA כי זה "יהרוג" את הכרטיס והמשחק יזחל לך, בלי פילטרים הוא אמור לפעול בסדר על ה - X800GTO.

פורסם
  • מחבר

זה מאכזב... איזה כרטיס יאפשר להריץ את משחק עם פילטרים? (חוץ מ-1950)

פורסם

אני חושב שלפחות X1950PRO.

פחות מזה (7600GT) פשוט לא מספיק לרזולוציה כזאת + פילטרים, אין מה לעשות OBLIVION זה המשחק הכי כבד.

פורסם

אני חושב שלפחות X1950PRO.

פחות מזה (7600GT) פשוט לא מספיק לרזולוציה כזאת + פילטרים, אין מה לעשות OBLIVION זה המשחק הכי כבד.

גוטיק 3 יותר :P

פורסם

GOTHIC 3 לא כבד יותר, הוא פשוט מבוגבג יותר.. :)

פורסם

כרטיס כזה יריץ לך את המשחק על פרטים בינוניים מינוס.

פורסם

GOTHIC 3 לא כבד יותר, הוא פשוט מבוגבג יותר.. :)

חח יש לו יותר באגים זה נכון, אבל זה יוצר עומס על הכרטיס כך שהוא יותר כבד חוץ מזה שגוטיק 3 יצא איזה חצי שנה-שנה לפחות אחרי אובליוון, וכנראה שהגרמנים האלה אוהבים משחקים כבדים במיוחד :lol:

פורסם

לי יש P4 2.8 עם 1.5 ג'יגה ראם ו7600GT AGP ואני מריץ את אובליביון על ההגדרות הכי גבוהות חוץ מGRASS DISTANCE שהוא בערך על האמצע +HDR על 1024 X 768

אז לפי דעתי ירוץ לך טוב עם הGTO כי המעבד שלך הרבה יותר טוב משלי

פורסם
  • מחבר

מצאתי עבודה לשבוע (אני ברגילה) ולכן 1950PRO נכנס לתקציב. ראיתי דגם של 256MB תוצרת GeCube ודגם 512MB של Sapphire. הדגם של 256MB עולה 1250, הדגם של 512MB עולה 1550. שווה להשקיע 300 יותר בשביל תוספת 256MB? אני ארגיש תוספת בביצועים?

יש לי ספק כוח 400W של Thermaltake. הוא יחזיק את הכרטיס?

פורסם

לא תרגיש שום הבדל בביצועים כי מקסימום זה יגיע ל 3-5%.

פורסם

לא.

תקנה את גרסת ה 256 מגה.

פורסם

התוספת בביצועים לא שווה את הכסף וכן הספק יחזיק לך את הכרטיס מסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים