עבור לתוכן

אהלן מתבלטת בין הכרטיסי מסך הבאים

Featured Replies

פורסם

]?X1950XTX 512MB GDDR4 2xDVI, VIVO, Saphire

לבין

]?X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, VIVO, PCI-E? [power Color

מבחינת ביצועים הבדל משעמועתי?

פורסם

פייי איזה קפיצה! יותר מ 1000 שקל הפרש בין הכרטיסים האלה...

איזה מסך יש לך?

וכמה תקציב?

וגם לשים מפרט לא יזיק...

פורסם

ה - X1950PRO 512MB מיותר, נותן את אותם ביצועים כמו גרסת ה - 256MB שעולה 190 ש"ח פחות.

פורסם

ה - X1950PRO 512MB מיותר, נותן את אותם ביצועים כמו גרסת ה - 256MB שעולה 190 ש"ח פחות.

לא מדויק, נותן 5-7% יותר ביצועים, לפעמים זה יכול להיות קריטי, אבל בתכלס זה לא שווה את ההשקעה. ה-x1950xtx ממש לא שווה קנייה הוא כרטיס מאוד לא משתלם למחירו הגבוהה, היום עדיף אם יש לך את התקציב את ה-x1950pro או אם אתה רוצה יותר ביצועים את ה-x1950xt, או שאתה יכול לחכות עוד איזה חודש חודשיים ל-8800gts 320mb שיהיה יותר טוב מה-x1950xt ויעלה בערך אותו מחיר שה-x1950xt עולה היום, שזאת אומרת 1600++ שקלים.

פורסם

לדעתי כל מי שמשקיע היום יותר מ 1000 ש"ח על כרטיס מסך הוא הכי פראייר בעולם או שהוא הכי טחון בעולם!

כי בקרוב מאד יגיעו לארץ כרטיסי מסך DX10 במחירים נורמלים.

פורסם

לדעתי כל מי שמשקיע היום יותר מ 1000 ש"ח על כרטיס מסך הוא הכי פראייר בעולם או שהוא הכי טחון בעולם!

כי בקרוב מאד יגיעו לארץ כרטיסי מסך DX10 במחירים נורמלים.

ואז שיגיעו חודש אחרי כבר יהיה אפשר להמתין לסט חדש של כרטיסים , חביבי לא קשור לפראייר , כמה אפשר להמתין , כל הזמן עד שיוצא דבר חדש קודם כל הוא עולה למעלה מ2000 ש"ח אתה ממתין קצת שתהיה תחרות לאותו כרטיס יש תחרות ויש תחלופה ומדובר פה על חודשיים שלוש , התחלופה היא ענקית , הידע זה לשים כסף טוב על כרטיס שתוכל גם לעשות לו OC ויספיק לפחות חצי שנה לכל המשחקים בהגדרות טובות ללא OC, וכל כרטיס כזה לא משנה מתי עולה לך בסביבות ה1500 לא משנה איך תסתכל על זה :)

פורסם

ככה זה כשעולם המחשבים מתפתח בקצב מהיר...either ur with the ball or ur without it...UR choice

פורסם

ואז שיגיעו חודש אחרי כבר יהיה אפשר להמתין לסט חדש של כרטיסים , חביבי לא קשור לפראייר , כמה אפשר להמתין , כל הזמן עד שיוצא דבר חדש קודם כל הוא עולה למעלה מ2000 ש"ח אתה ממתין קצת שתהיה תחרות לאותו כרטיס יש תחרות ויש תחלופה ומדובר פה על חודשיים שלוש , התחלופה היא ענקית , הידע זה לשים כסף טוב על כרטיס שתוכל גם לעשות לו OC ויספיק לפחות חצי שנה לכל המשחקים בהגדרות טובות ללא OC, וכל כרטיס כזה לא משנה מתי עולה לך בסביבות ה1500 לא משנה איך תסתכל על זה :)

טעות עלתה בידך חביבי, הסיבה שהוא אומר את זה היא הDX 10 , כך שאם אתה משקיע בכרטיס שאינו תומך בו היום יותר מ1000 הפסדת המון כסף כי הוא לא יחזיק הרבה זמן

מעמד

פורסם
  • מחבר

טוב אני לא מתכון לשדרג לה DX10

איזה כרטיס לקנות ?

פורסם

אני לפי מה שהבנתי אחד מהבאים הכי טובים לDX9 - ה1950pro או 1950XT

ולגבי ביצועים

קודם כל צריכים לבדוק מחיר לעומת ביצועים , אם זה הבדל של 400 שקל אז לך על הפרו אם זה הבדל של 100-200 ש"ח ללכת על הXT , אני לא עשיתי את הבדיקות וההשוואות אבל יש פה אנשים שידעו יותר , אני אישית רוצה לקנות 1950PRO של סאפיר זה עולה 1400 , אם יאמרו שה1950 עולה עוד 50 ש"ח ובאמת יש הבדל בביצועים אז אולי אשנה את החלטתי :)

אז אני מחכה כמוך לתשובה :)

פורסם

מסכים הם הכי משתלמים בתווך המחירים של 1100-2000 שקל

פורסם
  • מחבר

חברה עוד הצעות

בבקשה ממומחים

פורסם
  • מחבר

אפשר עזרה ?

פורסם

רוצה עצה קנה 6600 GT לבנתים ואחר כך קנה כרטי תומך DX10 זה הכי משתלם לך ויספיק לך להרבה יותר זמן

פורסם

אפשר עזרה ?

אתה יכול לענות איזה מסך יש לך ומה מטרות השימוש שלך במחשב?

בכל מקרה אם אתה לא רוצה לחכות ל-dx10, יש את ה-x1950pro ב-1100 שקל שיספיק לך ויש את ה-x1950xt שחזק ממנו אבל זה תלוי מה אתה מריץ, כי כנראה שלא תצטרך אותו אלא אם כן זה למשחקים כבדים ברזולוציות גבוהות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים