פורסם 2007 בינואר 1318 שנים לא רקיהיה יותר קל אם תציין איזה חברות אתה יכול לקנות ומשם נסנן את הג'נריים
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים מחבר לא רקיהיה יותר קל אם תציין איזה חברות אתה יכול לקנות ומשם נסנן את הג'נרייםאני מתלבט בין 1GB ל 512MB של DDR400הרשימה של החברות היא מאוד ארוכה, אבל הייתי רוצה לדעת איזה חברות לא נחשבות לג'נריות
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים הרשימה של החברות הטובות יותר ארוכה מהרשימה של החברות שאתה יכול לקנות בחנות אחת
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים מחבר אוקיי, יש לי רשימה של חברות שאני יכול לקנות יד שניה:PQICEONGeILSamsungHYNIXמה מזה לא מומלץ?
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים לא רקיהיה יותר קל אם תציין איזה חברות אתה יכול לקנות ומשם נסנן את הג'נרייםאתה מכיר ג'נריים עם אחריות לכל החיים?
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים הוא התכוון לזה שיש גם חברות איכותיות שלא נותנות אחריות "לכל החיים" אלא "רק" לשלוש שנים או משהו כזה.
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים הוא התכוון לזה שיש גם חברות איכותיות שלא נותנות אחריות "לכל החיים" אלא "רק" לשלוש שנים או משהו כזה.חברה איכותית באמת תתן אחריות לכל החייםמה זה משנה 3 שנים או כל החיים,זה לא שהוא יתקע עם הזיכרונות כל החיים.זה משנהאין סיבה לא לקנות זיכרונות עם אחריות לכל החיים כל עוד זה לא ג'נרי
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים אוקיי, יש לי רשימה של חברות שאני יכול לקנות יד שניה:PQICEONGeILSamsungHYNIXמה מזה לא מומלץ?חוץ מה-CEON כולן מצוינותSamsung ו-Hynix הן גם יצרניות שבבים, GEIL ו-PQI רק מרכיבותבעיקרון אין סיבה להעדיף אחד על פני השניחברה איכותית באמת תתן אחריות לכל החייםזה משנהאין סיבה לא לקנות זיכרונות עם אחריות לכל החיים כל עוד זה לא ג'נריבולשיטמה תתן לך אחריות ל"כל החיים" (חיים של הכלב של השכן?) שלא תתן לך אחריות ל-3 שנים?אתה באמת חושב שאם תנסה להחזיר זיכרון SDRAM או RDRAM (שהיו נפוצים לפני 4 שנים לפני עידן ה-DDR) אתה תקבל יותר מאשר צחוק מתגלגל בפנים?אבל זה הופך יותר ויותר הזויה-EDO חיי דיי הרבה זמן, ה-SDRAM היה בשוק כמה שנים טובות (החל מפנטיום 2 ועד לפנטיום 4), ה-RDRAM מת מוות מהיר וכואב (מסיבות שלא קשורות לכאן), ה-DDR חיי מפנטיום 4 ועד סוף עידן ה-K8, וה-DDR2 בינתיים חיי שנתיים כשעוד שנה וחצי התכנון הוא ל-DDR3פחות משלוש שנים אח"כ אמור להיכנס ה-DDR4 כברהזמן חיים של הזיכרונות בשוק מתקצר עם ההתקדמות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.