פורסם 2007 בינואר 1018 שנים שלום יש לי בעיה בפרוייקט סיום שלי שהוא שרת של צ'אטים וקליינט.הבעיה היא שכאשר מתחבר משתמש אז הוא מתווסף לרשימה הוויזואלית כמה פעמים במקום פעם אחת.כמובן שאי אפשר לעזור ככה על עיוור ואין פה איך להוסיף את כל התוכנה לכן מי שמוכן לעזור שישלח לי הודעה פרטית ואני אשלח לו את הפרוייקט.תודה מראשמקווה שאנשים יעזרו
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים אני לא יכול לעזור לך בזה אבל להשכלה.. אתה יכול להכניס את כל התוכנה בעזרת סימון כל הקטע ולחיצה על סמל ה- "#" מעל הסמיילי.
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים מחבר נראה לך הגיוני שאני אכניס DLL ועוד 9 קבצי CS ע"י ה '#' שמעל לסמיילי??להשכלה...
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אין לי בעיה לעזור לך אבל בלי קוד זה בלתי אפשרי.אתה יכול לעלות לכאן קובץ זיפ עם הקוד שלך.
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים תבדוק איפה הוספת את המשתמש לרשימה, אולי הוספת אותו בטעות פעמיים. תבדוק איפה אתה שולח את הודעת ההתחברות לשרת. אולי אתה שולח אותה פעמיים. תבדוק את המקום שהשרת שולח את ההודעה שהמשתמש התחבר, אולי אותה אתה שולח פעמיים. יש הרבה אפשרויות.
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר פתרתי את הבעיה בדרך עקיפה...בכל מקרה לא היה שום טעות בקוד חוץ מהעובדה שהוא טיפה השתגע...רצתי על step into על כל הקוד ולא היה שום דבר כפול...בכל מקרה פתרתי
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מחבר לא היו כמה threads שרצו על הפונקציה המדוברת והיה עליה לוק והכל היה בסדר בכל מקרה השתמשתי בדרך עקיפה...קוד יצא טיפה יותר מכוער אבל אין מה לעשות.קורה...בכל מקרה תודה לעוזרים (למרות שלא היו כאלה)ואני אוטוטו מסיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.