פורסם 2007 בינואר 2218 שנים ^^^^ לא, כניראה Ubisoft עובדים על Far cry 2 far cry 2 it is Crysis http://en.wikipedia.org/wiki/Far_Cry_2
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים תגידו זה נכון שמעתי בדיוק עכשיו שיוצא ממש בקרוב RESIDENT EVIL 4 החודש הזה זה הגיוני מישהו יודע תתאריך המלא?
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים ^^^ROFLfar cry 2 it is Crysisהם מפתחים גם בנפרד את FARCRY 2.. תראה אפילו באחד הלינקים לגיימספוט
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים אתה בטח מתכוון לגירסת הPC ואני לא יודע אם היא בוטלה או יוצאת בקרוב אבל זה פורט מהPS2 או מהקוביה ופעם אחרונה שהחברה שעושה תפורטים האלהעשתה פורט למחשב קיבלנו פורט גרוע של DMC3 ככה שעל תיבנה על RE4 למחשב קשה לי להאמין שהפורט יהיה טוב
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים הם מפתחים גם בנפרד את FARCRY 2.. תראה אפילו באחד הלינקים לגיימספוט אז מה הקטע של קרייסיס? :
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים אתה בטח מתכוון לגירסת הPC ואני לא יודע אם היא בוטלה או יוצאת בקרוב אבל זה פורט מהPS2 או מהקוביה ופעם אחרונה שהחברה שעושה תפורטים האלהעשתה פורט למחשב קיבלנו פורט גרוע של DMC3 ככה שעל תיבנה על RE4 למחשב קשה לי להאמין שהפורט יהיה טוב יכול להיות שהם למדו מפעם אחרת, אחרת הם מפילים את עצמם לקרשים ( מי שלא עושה את הפורט ),ומישהוא יודע מתי זה יצא?
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים אז מה הקטע של קרייסיס? : משחק אחר עם עלילה שונה. בעוד שפאר קריי 2, באופן מפתיע, ממשיך את העלילה של FC1, קרייסיס מציג עלילה חדשה.
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים תגידו זה נכון שמעתי בדיוק עכשיו שיוצא ממש בקרוב RESIDENT EVIL 4 החודש הזה זה הגיוני מישהו יודע תתאריך המלא? אני מחכה למשחק הזה בנרות, גם אם הפורט יצא גרוע אני קונה אותו אם יש לך מידע חדש לגרסת ה-PC אז שתף אותנו.
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים תאמין לי, פורט גרוע יכול להרוס משחק מושלם ( לפני הפורט )דווקא SILENT-HILL 3 היה פורט מעולה למחשב, אבל SH 4 נפילה.
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים זה הביקורת של DMC3 למחשב-http://www.gamespot.com/pc/action/devilmaycry3specialedition/index.html?q=Devil%20May%20Cry%203זות לPS2 http://www.gamespot.com/ps2/action/devilmaycry3specialedition/index.html?q=Devil%20May%20Cry%203הכשיו לא קראתי תביקורת אבל הידית שלי ושל הרבה אחרים לא פעלו טוב בגרסת המחשב אפילו אחרי טלאי אין גם תמיכה בעכבר ולשחק בDMC3 אם שילוב מוזר של כפתורים למכות בידית ותנועה במקלדת ובלי רטט זה מסריח ואם אני הייתי מבקר תמשחק הוא היה מקבל 3 בגלל בעיות טכניות קשות ככה שאל תמהר לחשוב שRE יצא טוב
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים למה אחי רזנדיט אוויל 4 צריך להיות ענקייי עם כמובן לא יהרסו אותי יוביספוט האלה...ומישהו יודע תתאריך המלא אני מגדיש ''המלא'' למשחק רזנדיט אוויל 4 תודה מראש (:
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים RE4 היה מצוין על הPS2 וכניראה על הקוביה אני שיחקתי ועברתי אותו בPS2 אבל לתרגם אותו טוב למחשב צריך1-שיפור רציני בגרפיקה2-תמיכה טובה בעכבר וידיות למחשב 3-שינוי תפריטים שיתאימו למחשב את זה לא עשו בDMC3 ובלי זה RE4 יהיה מסריח במחשב תזכור שאתה יושב קרוב למסך במחשב וRE4 בלי שינוי לא מתאים לזה
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים למה אתה כל כך מחזיק מ-HL2 קרירין? משחק דיי טוב אבל לקחת אותו בתור אחד מהמשחקים החדשניים של הז'אנר זו הגזמה. בכלל, לפי דעתי ההייפ למשחק הזה קצת השפיע על אנשים. הוא בהחלט משחק מהנה אבל ממש לא מה שעשו ממנו.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים תיראה לפני שדום 3 וHL2 יצאו אני רציתי את דום 3 אחרי ששיחקתי דום 3 היה גרוע ובעיקר טוב לזונות גרפיקה ואת HL2 מאוד אהבתי והוא אפילו פעל על מחשב יחסית חלש של אחי וHL2 לא המציא תתחום כמו שמאריו לא המציא תפלטפורמות אבל הוא כן דחף תתחום הרבה קדימה ונתן דוגמה למה שאפשר לעשות אתה צריך להבין שאני מבדיל בין חדשנות לבין סתם משחק טוב לדוגמה אני אוהב יותר את מאריו בSNES מאשר מאריו 64 אבל מאריו 64 היה כל כך חדשני ובגלל זה אני יזכיר אותו בדיונים מסוימים ולא את המאריו לSNES
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.