פורסם 2007 בינואר 918 שנים שלום לכםאני מתלבט בין ?Optiarc AD-5170A DVD±RW x18,DL x8? וביןOptiarc AD-7170A DVD±RW x18,DL x8? שזה חברת NECרוצה לקנות צורב DVD אמין אם יש לכם נצעה אחרת תתקבל בברכהרצוי להסביר למה סוג אחר
פורסם 2007 בינואר 918 שנים הצורב 7170 יש לך את האפשרות של צריבת תמונה על הדיסק כאשר אתה הופך אותו-- טכנולוגיה חדשההצורב 5170 ד"א מה שיש לי הוא אחלה צורב -- ממליץ ....וההבדלים במחירים לא הבדל רציני
פורסם 2007 בינואר 918 שנים רוצה DVD אמין ואתה הולך על NEC? לא רעיון ממש טוב.יש לך את הצורבים שבמומלצים.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אני אישית ממליץ על הפיונייר 111 אבל סמוך על X-DUDE כל צורב שבמומלצים יעשה את העבודה.גם אני הייתי נרתע מנק לפחות לעת עתה.
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים אני אישית ממליץ על הפיונייר 111 אבל סמוך על X-DUDE כל צורב שבמומלצים יעשה את העבודה.גם אני הייתי נרתע מנק לפחות לעת עתה.רק להזכירך גם הנקים היו במומלצים ולא מעט זמן ולא מעט דגמים אז כמו שרשום זה מומלצים לא מתחייבם
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים אכן הנק היה במומלצים עד שכמות התלונות על צורבים אלו הפך לבלתי נסבל.לא הייתי סומך יתר על המידה על Optiarc, ניתן להם קצת זמן להתבשל ולהוכיח את עצמם.(אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך).
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים רק להזכירך גם הנקים היו במומלצים ולא מעט זמן ולא מעט דגמים אז כמו שרשום זה מומלצים לא מתחייבםתראה הnecים היו מעולים ושהם עובדים הם עדיין מעולים.אבל היתה בעיה, שגם קרתה לי, אחרי תקופה מסויימת (לי זה קרה אחרי שנתיים בדיוק, שאז זה זמן סביר בהחלט), הוא פשוט מפסיק לקרוא דיסקים (אבל מסיבה מסתורית הוא ממשיך לצרוב).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.