עבור לתוכן

ה-WATT (מקווה שכתבתי נכון) בספק זו היא צריכתו?

Featured Replies

פורסם

^^^

כותרת.

תודה מראש לכל העונים

פורסם

? לא הבנתי מה אתה רוצה...

אבל בכל מקרה אם הבנתי נכון אתה רוצה לדעת מה זה ואט..

אז ככה

וואט זה כמות העבודה המושקעת או מתקבלת ביחידת זמן.

WATT = הספק, והספק זה קצב הפיכת אנרגיה מצורה לצורה.

תתקנו אותי אם אני טועה.

עריכה: נראה לי הבנתי מה אתה רוצה.

לא ה-WATT בספק זה לא צריכת הספק אלא ההספק שהוא נותן לרכיבים.

אם יש לך 400W ספק, הספק יכול לספק לרכיבים שלך אנרגיה של עד 400W (אלא אם כן הספק הוא ג'נרי שזה לא תמיד ייצא 400W אלא בהרבה פחות.) מקווה שאני הבנתי אותך נכון ואתה הבנת אותי :)

פורסם
  • מחבר

התכוונתי:

הספק של המחשב מחובר לחשמל (מן הסתם), יש לי ספק של 500W הייתי רוצה לדעת כמה חשמל הוא צורך?

מקווה שהסברתי את עצמי נכון,

בתודה מראש.

פורסם

כשהמחשב דלוק, ללא משחק כלשהו או תוכנות כבדות שמעמיסות על המחשב כלומר גם על הספק הספק לא ייצרוך מעל לברך 150-200 W ונראה אפילו אני מגזים פה...אני חושב שזה עד 100W...אבל בכל זאת...משהו כזה.

אך כשאתה משחק במשחק כבד ויש לך כרטיס מסך כמו למשל X1650XT או 7600GT או 1950PRO וכדמה שצורכים דיי הרבה WATTים הספק ייספק לרכיבים את כמות האנרגיה הנדרשת כדי שהרכיב יעבוד כראוי וגם , מן הסתם, הספק יאכל יותר אנרגיה מהבית..יותר WATTים יותר כסף לחברת חשמל חיחיחי.

מקווה שהבנת כי אני דיי עייף.

פורסם
  • מחבר

כשהמחשב דלוק, ללא משחק כלשהו או תוכנות כבדות שמעמיסות על המחשב כלומר גם על הספק הספק לא ייצרוך מעל לברך 150-200 W ונראה אפילו אני מגזים פה...אני חושב שזה עד 100W...אבל בכל זאת...משהו כזה.

אך כשאתה משחק במשחק כבד ויש לך כרטיס מסך כמו למשל X1650XT או 7600GT או 1950PRO וכדמה שצורכים דיי הרבה WATTים הספק ייספק לרכיבים את כמות האנרגיה הנדרשת כדי שהרכיב יעבוד כראוי וגם , מן הסתם, הספק יאכל יותר אנרגיה מהבית..יותר WATTים יותר כסף לחברת חשמל חיחיחי.

מקווה שהבנת כי אני דיי עייף.

;D

כן,תודה

;D :hi:

פורסם

ההספק של הספקי כוח זה המקסימום שהם מסוגלים להוציא (במתח DC)

מה שהם צורכים מהקיר תמיד גבוה יותר ותלוי ביעילות

הצריכה הרגעית משתנה ותלויה בעומס המופעל על המחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים