פורסם 2007 בינואר 1018 שנים הנחתי שזה מה שיקרה...השאלה למה ואיך? סתם ככה שהמחשב במנוחה או כשיש עומס עליו?
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים בההרד דיסק שלך יש פלטות וראש שקורא אותן.בכיבוי נורמלי (לא בהכרח דרך חלונות) הכונן מזיז את הראש למקום בטוח ומפסיק לסובב את הפלטות.בהפסקת חשמל אין שום תיאום בין מצב הכתיבה/מיקום הראש/סיבוב הפלטות לבין זה שהם פשוט מפסיקים לקבל זרם.
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים אם המחשב נכבה באמצע פעולת כתיבה אז אותו הקובץ לא יהיה קריא פשוטאם המחשב נכבה באמצע כתיבה לטבלת ה-FAT אז יש לך בעיה רצינית
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים כן אבל מה שroeiw אומר זה שאולי זה רק מגן ברקים ולא מייצב מתח.במפרט של sweex כתוב שזה מתנתק במתח גדול מ300Vאני לא מתמצא במייצבי מתח, אילו ספציפיקציות יש להם? פרמטרים?עריכה:אם הם קוראים לsurge protector מייצב מתח. אז גם אם זה רק נכבה כשיש מתח גבוה (נתיך) אז זה עונה לקריטריונים.עריכה2:http://ec.europa.eu/consumers/dyna/rapex/create_rapex.cfm?rx_id=97יש שם תלונה חמורה של המוצר המדובר בנושא של התחממות.
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים גדול מ-300V לאורך כמה זמן?כי גם מתח AC של 220V (אפקטיבי) מגיע במקסימום ל-313V למשך בערך עשירית שנייה כל פעם
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים זה כל מה שכתוב ב"מדריך" שלו. עמוד אחד... בגלל זה אני לא אוהב אותם.SpecificationsMaximum continual current: 10AMaximum operating voltage: 240V ACSafety voltage: > 330 VMaximum load: 4500 AMP / 6000V (once only)Thermal cut-out: > 85 C
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים האמת? אין פה מידע מועילהוא מתקן מתח החל מ-330V (ז"א שכל סטיית מתח שלא אמורה לקרות, אבל לא מגיעה ל-330V אינה מתוקנת, לפחות לפי המידע שיש כאן)
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים נכון שזה לא מועיל מכלום?!?!? אני ממש שונא אותם. אני כזה מפגר שקניתי מהם ספק כוח... מה לעזעזל חשבתי לעצמי קונים בזול, משלמים ביוקר אני כלכך מבואס איזו שטות... איפה הפטיש שלי?
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים המכשיר הזה של Sweex זה לא יותר ממגן ברקים ברגע שיש חריגה גבוהה הוא כניראה נשרף. (אני לא בטוח)אבל לפי איך שהוא ניראה ולפי הגודל שלו אני לא חושב שהוא מייצב מתח.. לעומתו מייצב מתח מייצב את המתח ל 230 בכל חריגה למטה או למעלה (עד גבול מסויים) ויש בו שנאי ועוד רכיבים שלא ניראה לי שנכנסים לתוך השקע הזה של sweex.זה מייצב מתח:http://www.advice.co.il/r_productDetails.aspx?PID=247השקע של sweex לדעתי לא שונה מכל שקע מגן ברקים אחר כמו ה GPT למשל יש בו כמה נתיכים וזהו, זה לא רע אבל זאת הגנה חלקית..
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים המכשיר הזה של Sweex זה לא יותר ממגן ברקים ברגע שיש חריגה גבוהה הוא כניראה נשרף. (אני לא בטוח)אבל לפי איך שהוא ניראה ולפי הגודל שלו אני לא חושב שהוא מייצב מתח.. לעומתו מייצב מתח מייצב את המתח ל 230 בכל חריגה למטה או למעלה (עד גבול מסויים) ויש בו שנאי ועוד רכיבים שלא ניראה לי שנכנסים לתוך השקע הזה של sweex.זה מייצב מתח:http://www.advice.co.il/r_productDetails.aspx?PID=247השקע של sweex לדעתי לא שונה מכל שקע מגן ברקים אחר כמו ה GPT למשל יש בו כמה נתיכים וזהו, זה לא רע אבל זאת הגנה חלקית..זה גם מה שאני חשבתי בהתחלה. אבל יש גם surge protectors שיזרקו מתח עודף להארקה בעזרת סדרה של מוליכים למחצה ובמקרה של פגיעת ברק זה באמת ישרף.אבל בגלל sweex ה$^#%&##% האלה, אי אפשר לדעת.בכל מקרה, מייצב מתח כהלכה זה בטח שלא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.