פורסם 2007 בינואר 718 שנים קניתי ספק FSP 350W 60GLN.הלבשתי לו סליבינג והחלפתי לו גם את המחברים למחברים זוהרים בתאורת UV.אני מחבר את החיבורים של הספק לדיסק קשיח, CD, מאווררים, לוח אם (אני מחבר רק 20 מתוך ה 24 פינים, אמרו לי פה בפורום שזה בסדר), וכל שאר הדברים..ואין לי מושג למה, אבל המחשב לא עולה...כשהחלפתי את הצמה הראשית של הספק שמתי בדיוק את אותם צבעים בדיוק באותם מקומות.אין מצב שאיזשהו רכיב שרוף כי המחשב פועל עם ספק פשוט.דרך אגב, בספק של FSP בצמה הראשית שמתחברת ללוח אם, חסר פין אחד. אותו פין בספק הישן הוא כבל לבן - שכן נמצא (בספק הישן כל הפינים נמצאים).יכול להיות שזו הבעיה?זה דיי דחוף אז אם יש מישהו שיוכל לעזור לי אני אשמח מאוד!!
פורסם 2007 בינואר 718 שנים אתה לא צריך לחלץ אותםאיפה שנכנס הירוק, תכניס מהצד השני חתיכת ברזלבדיוק אותו דבר עם השחורוהספק אמור להידלק ולעבוד כל עוד הם מקוצרים
פורסם 2007 בינואר 718 שנים http://www.gideontech.com/content/articles/196/1מאמר עם תמונותאבל בגדול אפשר לסמוך על ליאור
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מחבר אוקיי אני אנסה משהו אבל זה עדיין יעבוד אם אין מפסק?אין בספק הזה מפסק...ועוד שאלה:אני יכול לקצר עם סיכות?
פורסם 2007 בינואר 718 שנים זה יעבוד בלי מפסק.החיבור הירוק והשחור מתחברים למפסק של המחשב אז כשאתה מקצר אותם זה כאילו הדלקת את המחשב.
פורסם 2007 בינואר 718 שנים כןרק תדאג שבאמצע של הסיכה יהיה משהו מבודד חשמל כדי שתוכל להוציא את הסיכה ולכבות את הספק
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מחבר אוקי ניסיתי את זה..בודדתי והכל, חיברתי לחשמל, ואז המאוורר של הספק הסתובב לשבריר שנייה והפסיק.וחיברתי עוד פעם וזה שוב קרה.מה זה??
פורסם 2007 בינואר 818 שנים מחבר את מה? את הספק לקיר? בכל מקרה, היום אני אדבר עם החנות שממנה קניתי את הספק ואני אשאל אותם. דרך אגב, יש מצב שהספק נשרף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.