עבור לתוכן

בעיה ב RAM

Featured Replies

פורסם

יש לי 512 RAM אבל כאשר אני מנסה להעתיק קבצים גדולים מ- photoshop המחשב שןלח לי הודעה שיש מחסור ב-RAM והוא לא יכול לבצע זאת. אחרי איתחול של המחשב הבעיה מסתדרת למשך פרק זמן קצר ואז שוב חוזרת. גירסת הפוטושופ היא CS העברית. איך אני מתגבר על זה ללא איתחול של המחשב כל פעם?????

פורסם

אולי מוסיף עוד זיכרון?

פורסם

מה שקורה זה ש-512mb שיש לך מספיקים להרצת הפוטושופ, אך יש תוכנה או תוכנות שפועלות במקביל ומעמיסות על הזיכרון.

בגלל זה אתחול של המחשב מנקה את הזיכרון מהתוכנות הנ"ל שהשתמשו בו.

בקיצור- תסגור תוכניות שרצות ברקע, תשים לב במנהל המשימות אם ישנה תוכנה שרצה במקביל ומנצלת הרבה זיכרון.

פורסם

אתה יכול גם להשתמש בתוכנות לאיתור זיכרון ולהגדיר זיכרון וירטואלי

פורסם

^^^

אם אנחנו כבר בעניין- ישנה תוכנה בשם FreeRam XP Pro, אני אמנם לא יודע עד כמה היא יעילה, אבל היא אמורה לסייע בניתוב נכון של הזיכרון.

פורסם

^^^

אם אנחנו כבר בעניין- ישנה תוכנה בשם FreeRam XP Pro, אני אמנם לא יודע עד כמה היא יעילה, אבל היא אמורה לסייע בניתוב נכון של הזיכרון.

זו תוכנה מעולה אני משתמש בה כבר כמה שנים ובתור אחד שיש לו 256 ram ומפעיל כמעט כול דבר היום.

התוכנה מנקה את הזיכרון פעולה זו תוקעת את המחשב לשניה ואחר כך הכול רץ התוכנה עושה את הפעולה באופן אוטומטי והיא לא מעמיסה בכלל על המחשב ושוקלת כלום.

אני ממליץ לך להתקין אותה!

פורסם

תגדיל זיכרון וירטואלי וזה יפתור לך את הבעיה: (למרות שזה יהיה קצת איטי)

כפתור ימני על "המחשב שלי", מאפיינים מתקדם וכו' - הגדרות זיכרון וירטואלי - תגדיל שם את הכמות.

פורסם
  • מחבר

הורדתי את freeRam xp pro אבל האנטי ווירוס מזהה אותה כטרוייאני, האם הקובץ שהורדתי הוא באמת כזה או שתוכנות האנטי ווירוס מזהות אותו ככה כי הוא בודק את ביצועי המחשב?

פורסם

כמה זיכרון וירטואלי יש לך?

פורסם
  • מחבר

768 זיכרון וויטואלי , מה בנוגע לטרויאני?

פורסם

התוכנות האלה גם ככה רק מפנות מהRAM קבצי cache שמערכת ההפעלה תפנה אם היא תזדקק למקום בשביל תוכנות.

תגדיל את הזיכרון הוירטואלי שלך ל 1.5 GB ותראה אם זה פותר את הבעיה.

פוטושופ היא תוכנה מאוד כבדה מבחינת צריכת הזכרון שלך.

אני גם ממליץ שתפנה יישומים שאתה לא זקוק להם ופועלים ברקע, כולל הסרה שלהם מהstartup.

במידה וכל זה לא עוזר תוכל לפנות עוד טיפה זכרון על ידי ניתוק המחשב פיזית מהרשת וביטול האנטי וירוס והחומת אש.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים